17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е за нобелова награда за литература.....

0

Новата Петя Дубарова

напрау най-великата риалити путеса!

Злати, спиш ли? Или рими редиш ти? А имаш ли висше? Щото аз имам две! И парите ми не са от риалити, А изкарани с много работа. И недей да изливаш си злобата, Ако носиш живот във утробата! А когато ”о джизъс”зареже те, Що ти ще чиниш тогаз? Обади ми се! Знам идеална рецепта-утеха: яхния с голям праз!

Гениално, просто гениално.

И ще ви се изясни кой какъв, откъде и какво е!

Тръпнем в очакване на рецитала на Благо по стихове на Златка.....Майчице, колко трогателно ще бъде!!!......Билети за цирка, кога????????????

Нали била певица- веднага да се измисли мелодия, да се запише клип и минимум "Грами"! А нямало съвременни таланти в "покрайни"- те!

"Роди се звезда"

а дано напише стихосбирка! егати цирка!!!

Красиво. Като модната и линия. Истинско отражение на богатата и душевност. Браво! Още!

То и "Епопея на загубеняците" на Вазов не е върхът на поезията, ама се изучава в училище.

Тези .., хм ... затруднявам се с намирането на правилната дума, но старлетки, да речеме - Златка, Елен Колева и пр. -като видят, че са в неприятна ситуация и все на поезия ги избива...

А тая Елен Колева с големите арт претенции е даже и неграмотна.

Ако няма рима, удари ма... На какви халюциногенни е таз жена, бре...

ПО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ НЕ БЯХ ЧЕЛ ОТДАВНА !!!! ХАХАХАХАХААААА......БЕЗДАРНО , НАИВНО, ГЛУПАВО!!!!

Смятам да подготвя петиция за изучаването му в осми клас- такава дълбочина на чувствата на лирическия герой, такива изразни средства и поетични внушения! Аплодисменти!

Каи тчесно :)

Сега да се въведе задължително изучаване в училищата на културните полюции на новите звезди. Това е "цветът на нацията " !!!

За поетеса нивото и е обидно ниско...

То и за човек IQ-то й е обидно ниско.

Жената поне може да пише, значи и да чете и да осмисля писан текст. Като се има предвид професията й, това си е направо постижение на фона на последните няколко поколения, които нито могат да четат, а дори да могат, съвсем не успяват да осмислят написаното!

Златке, като те изрита след 6 месеца, ко ша праиш?

Ще и остане поне утехата, че 3 е щастливо число;)

Няма да има тогава квадратни метри, хаха. Но ще напише ново стихотворение за малка панелена кутийка и как трима ли са, четирима ри са -се препъват от недостиг на пчелички. Ще има рими, естествено ;)

Еееее, ще влезе в учебниците по литература, а такъв талант може и в учебниците по история .. . . след някоя друга година. А татусите на Благо, в учебницте по изобразително изкуство!

А любовната им история- в "Рекордите на Гинес" за най- експресно преживяване :)

А къде е Маман!? На касовия апарат?

не се пенявете. Това излеяние го пускат, за да се позабавляваме. Народът не блести с особен интелект, но за сметка на това обича жълтини и клюки много. И затова така. Ако отиде и свърши нещо в тоалетната и него ще го демонстрират....То не мирише, щото е на звезда, или по - точно мирише на виолетки....

Тя ухае винаги на рози, защото на големите християнски празници се подмива със светена вода.

Гениално творение! Стих ли бе да го опишеш? Ритъм и рима, ямб до ямба мила моя майно льо.... Целия народ тръпне в очакване на академичните анализи на тема "Какво е искала да каже авторката?"

Добре, че някои хора никога не могат да се погледнат отстрани. :-)

Очаквайте скоро това" Велико" творение да намери място в читанката. В коя друга държава отдават такова внимание на.... Златките

Стихосбирка бих написал, посветил ти бих куплет но въобще не съм поет. Аз съм прост тенекеджия, чукам аз коли наред ти ще бъдеш най отпред, Златче.

Дирили дирили дишка, златка свири на ..........

То мисъл, то рими, то чудо!!! Жалко само, че редакторите са преценили това като новина, било то и любопитна. Тя че е проста, проста е. Ама те.....,

Значи изтрихте ми комантара! Не че не го очаквах, но все пак! Не ви ли е малко неудобно да публикувате такива неща? С какво точно е успяла възпросната персона, за да бъде обект на такова внимание от страна на медиите? Да не би сама да е изкарала парите, необходими за къща до София, с камини, комини и прочее? Не се ли усещате, че ви чете и подрастваща аудитория, която все още няма изградени ценности, и пропагандариането на подобен "успех" в живота като златкиния, не би довело до нищо добро! Какво излиза - достатъчно е да си изсрусим косата, да на помпаме цици и устни и да си хванем футболистче! Дано ме разбирате какво искам да ви кажа...

С всичките ти въпроси съм съгласен ,освен с ..четвъртия:.... " ........За да бъде обект на такова внимание от страна на МЕДИИТЕ ?" Мишо ,ама ти Дира- за "МЕДИЯ" я ли я броиш ? И то сериозна ? Особенно страницата и "Лайф" ???? В нея влизам направо ,само да чета коментарите и да се ...посмея . Ното чета какво пише в статията ,нито познавам пък някой (Я) от персонажите за КОИТО е написана. Всъщност ,КОЯ бе тая Златка...да не е оная дето правеше "Великите географски открития " ?

Как не ви е срам да напишете статия по повод такава простотия!

след обстоен литературен разбор, особено ме впечатли крилатат строфа," Басейн и камина с комина има в моята градина"....

Е, не е истина! Как това "стихотворение" може да накара сайт, редакция или каквото се води това новинарското място да се говори около него за живота на авторката? Ужас! Ние, пенсионерите, като четем различни неща, можем да отсяваме, но младите, децата- какъв пример.....

На кое от дефиницията за стихотворение отговаря тази "творба"? Стихотворение е лирично, епично или смесено лироепично, най-често римувано литературно произведение. Пише се в мерена реч. Често стихотворението изразява чувства. То е лирическа творба в мерена реч, която се отличава с ритмичност, повишена емоционалност и мелодичност. Ритмичността се постига, като се спазва определена мярка: равен брой на сричките по определен модел, редуване по еднакъв начин на ударени и неударени срички, спазване на мястото на паузите и други.

Уфф, нищо не разбираш... основното й чувство е меркантилност! Това е най-епистрофичното чувство на златките ;)

Веднага нобелова награда за литература и да се включи в химна.

Туй стихо-творение не го ли беше писал Влаго-Джизъса. До преди няколко дни из нета ни го пробутваха като негово творение...

Злати, роди ги повечко, че май с друго няма да си полезна.

трябва да са татуирани за да не забравят кой е родния им затвор

Злати, осмисли деня ми:))

Господи, като си прибрал грешните, защо не си прибрал и смешните.

Приоритети

Поетеса от класа!!!! Елитът си личи....

Ха-ха, да не е написала сЮнет ?!

Академична степен! Веднага!!! И да полети в космоса произведението!

Минимум!

Е, чак пък стихотворение ...

Злати, хубостта ти кореспондира с таланта ти на поет. Очаквам стихосбирка.

тая ги реди по-лошо от Гошо от почивка

Абе тука се подиграват с нас!

Добре, че за златките да ни забавляват

когато я видиш може и да се усъмниш в капацитета и проговори ли, съмненията отпадат