Вчера Златка Райкова показа най-новата си страст. След като наскоро се завърна от почивката си в Солун, Гърция, където беше със своя любим - Благой Георгиев, настоящата дизайнерка написа стихотворение в рими.

Вижте снимки на Златка и Благой >>

Онова, което направи силно впечатление на феновете ѝ, бяха думите "може и да станем четирима", които бяха разтълкувани като намек, че двойката вече прави планове за още едно дете.

Ето и цялото лирично откровение на красавицата, което тя сподели в официалната си Инстаграм страница:

„Пари от тиви риалити, превърнати в метри квадрати, нейде из софийските вип покрайни, с изглед към двете близки планини, докато вие от жълтите медии лапате мухи.

Тук златните ми коси, ще лежат на едни мъжки татуирани гърди. Блага вест си нося с мен в апартамента ми, който вече е пременен.

Басейн и камина с комина има в моята градина. Тревички, брезички, борчета, пчелички сутрин виждам вместо онези в центъра сгъчканите всички.

Днес сме двамина, утре трима, квадратни метри има, затова може и да станем четирима.

Било далече казваш ми, но ето че броиш до три и хоп, в София си вече ти. Тук района е популярен с въздух чист и прохладен.

От Бояна хвалиш ми се, че си, но къв богатaш си тогава ти, щом смога на покрива ти седи."

Златка е бременна в 5-ия месец и през есента ще роди първия си наследник. Бившият футболист вече има 2-ма сина и една дъщеря от предишните си връзки с Христина Витанова и Есмер Омерова. Благой поиска ръката на Райкова навръх Коледа, като двойката съчета празненството по случая с посрещането на 2019 г. в съседна Сърбия. Скоро се очаква двамата да вдигнат сватба.