Златка Райкова призна, че съжалява за решението да кръсти сина си на баща му

Плеймейтката сподели, че голямото его на Благой е било причина за раздялата им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да му сменя името и да му прави фейс лифт. Ама га му дъфка шнура и беше ужави

Нина

Съвсем я объркахте Златка с тоя американски мотивационен лектор Уейн Дайнър . Сега ще има да се чуди кога и къде е преспала с него!!!

...като стрида в маршрутките, аз съм сам в държавата на проститутките... :)

на детето на Стоимен - сто имена в едно. Така няма да и се налага при всяка смяна на спронсора да сменя името на детето, а и ще е ги е уважила всичките 100.

Да му сменя името на Лоренцо и да мирясва!

Сефте я чувам тая, ама като я гледам как се е начекнала по снимките, други сигурно много са я чували.

Няма съдба. Има последователност от решения, които определят живота ни. При тия двамата решенията са взимани от половата система, вместо от централната нервна. Затова и решенията не са особено удачни. Но няма как да е различно. Като липсва мозък, се оправяш с квото има. Като медузите...

Зъб до зъба мила моя майньо льо...

Мене ми е през дедовия за изклесъците на проститутките.

Ми че той същия орангутан, ма кака! Поне детенцето ти е много хубаво, ако и да носи неговото име, радвай се, че на теб прилича :)

Я не ни обиждай бе. Орангутаните сме много интелигентни и нежни. Да си видял орангутан на ММА?

Грозна картина

Да му смени името и толкова

И настоящия е епилираничък, с хиалурон в устните. Да не е би или полиамирен? Всъщност - какво значение има?! Прогресивни млади хора - важното е прогрес да има, пък ако ще и в израждането и оскотяването!

е грозен... А с името на баща си - всичко си идва на мястото... Тия така и не разбраха, че освен за едно-две чуканете, за друг не стават!

Никога не е късно да му смени името, както направи на Сираков щерката, само требва да пусне публикация в Инстаграм и готово. Например с Брайън, Били, Барни или нещо още по-модерно.

бътхед - обобщително за родата

Първо, за СЕГАШНИЯ. Тоя аременец Карен Хачарян е толкова играч на тенис, колкото оня Левон Хампарцумян и играч на Хандбал... ТОя Карен, вероятно е РОДНИНА на богат арменец, който ВЗИМА, краде работата на ямкой Българин...Вместо да дават пари на българина, дават пари на някакъв арменски ШПИОНИН, както оня Хмпарцумян в банките... Освен това тоя Карен е с доживотна ЗАБРАНА да се състезава в тенис турнири. Арменски Измамник, представящ се за тенисист !!! ВТОРО, за ПРЕДИШНИЯ.. Оня Благой е МНОГО ТЪП футболист.... Изобщо НЕ се занимавай с футболисти !!! Тая Златка, може да СМЕНИ името на детето... да му сложи ДРУГО БЪЛГАРСКО име... Все пак детето е само на 1 година... САМО да НЕ бъде някакво идиотско арабско или друго ЧУЖДО име !!!

е екстра...

На тази не мога да й запомня лицето. Също и циците. Благой е по-индивидуално изглеждащ. Относно егото - и двамата имат огромно такова. Но важното е кой има повече парички в момента $$$$

Шyнgатa , а сега много мрънка. Аре у лево, кypвo!

пластмасов боклук

Малкият Джизъс защо няма татуси?

Споко бе. Ще му сложат като стане на 4. Точно за детската градина.

"Шибай се в гъзъ, боклук!

Човек ще се заблуди, че Златито си избира господата по вида на фасетите:)) Нищо де, дано този път е направила по-добър избор.

Аз да си кажа, че не ме интересува.

Да го прекръсти като дебилната щерка на илияна раева. Блсгой... благо... Захаринчо! Все е по умно от Амили

Ами да го прекръсти на името на новия спонсор. То и Арена Армеец ще ѝ сменят името като спрат да плащат и ще я кръстят Арена Новия Спонсор.

Държавата бъка от курвета като тая балалйка които си търсят пазар

След като има предлагане, значи има и голямо търсене. Държавата е пълна с Курвари “мъже” с по няколко любовници, изневеряващи на жените си и разнасящи всякакви болести с мръсните си израстъци. Боклукът е голям.

На жените си или на крокодилите, с които са принудени да живеят заради децата си?

малкия член и празния джоб също..

Името е най-малкият проблем.Оттук нататък тя винаги ще е свързана с този мъж, чрез детето.Поне докато детето не порастне.Това означава да се чува с него, да се вижда с него за да му дава детето, да вземат общи решения относно училища, разходи и какво ли не.Тоест този винаги ще и е пред очите с новата си жена.Така че е да е мислила от кой е раждала, доста тъпичка излезе, то не че някой е очаквал нещо друго от нея- припадат по външен вид, чупки , стойки и после ама защо така стана.Да не казвам на тези "известни" колко им е раздуто егото и се имат за много специални и че тях няма да ги зарежат и т.н.Още не мога да проумея как раждат от този циганин - не е хубав даже, да не говорим че и няма мъжко държание.Но като знам някои хора колко са глупави сигурно точно това ги впечатлява- този щом е имал толкова жени и всичките му раждат деца, значи е мнооого готин, дай и аз да не изпусна да се вредя пък било то и за 2-3 години само.

Ако останеме със Злати насаме, три дена няма да слезе от огромния ми монстър-кок.. :))

Дедо, Удри!!! Тая не е наша! С тебе сме!

Баба ми не беше мотивационен лектор и не ползваше такива префърцунени приказки, но би казала простичко.. "каквото си надробиш, това ще сърбаш.. ;)

Когато са били заедно, го е искала и са го кръстили така. Не е болка за умиране. Но като се съберат мъжка к... а и женска к... а, това е резултата. За съжаление и се размножават. Не знам някои какво се чудят Златка имала ли е акъл да е с него. Подобното се събира с подобно. Жалко за детето. Дори се чудя колко ли трябва да си съгрешил в предишния си живот, за да ти се паднат тея двамата за родители.

Интересно как всички виждат че тоя е голям кретен и е сменил вече не знам колко жени и въпреки това се обвързват с него да не говорим че има много отблъскващ вид на някакъв примат или Гибон мазна физиономия лъхаща на нечистоплътност и докарва Явно всичко с единия размер Чудя се на тези жени имах приятелка с подобна съдба разбира се там нещата приключиха на третия месец но пак успя да роди Явно някои жени са много глупави

На повечето жени е, че като си хванат к..варин, така се вживяват и си вярват, че ще му бъдат последната жена, щото са най-от всички досега. Ама, к.рвата си е к.рва и ги дава наред, па тоя и докато не ги осемени не мирясва... А на тая егото ич не е по-малко, щом съжалява за името на детето... Големи изпражнения, да ме извините...

Курава жена.

Тази Златка вярва ли. си ?

Е кво, да му смени името, нищо ново, нали тия дни една друга плей-лумпенка смени името на дъщеря си, защото била кръстена на майката на бившия/бащата.

И синчето се зъби като баща си.

А кат го прай с тоя мухльо не съжалява, нале?

Разплаках се от умиление. Са че го преместим. Браво Злате! Истинска к.. ааа жена си

Всяка жена е истинска к... твърди Наполеон.