17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все едно гледам Alien Resurrection! Дано да е само фотошоп и вар по лицето, иначе е страшно...

Можем вече да се успокоим. Дир.бг коя е Златка Райкова , за която толкова често ни информирате? С какво е известна тази жена??

Смъртта в човешка кожа!

1. Не виждам IQ-то да ѝ се е вдигнало от това дори и с 0.01% 2. Ако участва в конкурс за баби яги и вещици - определено ще избие рибата!

Скоро ще получавам кошмари от снимките и -трансформира се до неузнаваемост. Какво е станало с челюста и брадичката. Хубаво момиче беше сега лицето съперничи на квазимодо

Златке и ти стана за посмешище, пада ти се!

Да спре да се прави на маймуна ще става майка.

Каква златка, бе, това е Есмер - жената на Благой!

Във устата е като засичана каракуда.

Косата е много хубава, но тя самата в лице е направо страшна.

Леле какво и стана на тази жена- преди като че ли беше по- привлекателна- не са й добре корекциите ако е правила или е от бременноста?

Вместо "хормоните" да се чете: "тестостеронът".

Правилно - върни си се душокъм русото. Нема смисъл да приличаш на бившата. Руса или кестенява все ще те остави. Не ми е работа, но такива “муцунки” и стойки ала вижте колко съм секси някакси не подхождат не бъдещи мами. Там чара е друг и е доста далеч от пошлото.

Едно си баба знае, едно си баба бае

С такава надежда и глад за стойностна литература си помислих, че е написала нова поема, а то какво се оказа - боядисала си косата.

Проблемът й е, че пластичните хирурзи не могат да оправят дефектите на нервна почва. А тя има сериозно заболяване на нервите. Гледайте й лицето две минути по репортажи, и ше разберете за кво говоря.

Пфуу баси "корекциите" по лицето. А беше толкова красива, сладка и естествена. Сега мяза на поредния травестит...трудно е да я различиш от останалата "коригирана" паплач. Защо бе момичета си го причинявате това нещо? Не мога да разбера. От естествената красота по-хубаво няма! А вие се обезобразявате с някакви уж корекции.

Ужас!!!! Тая уста от къде я довлече?!?!!? Беше красива жена до преди няколко години! Отвратителни корекции, защо някой си го причинява доброволно?!?

Създанието на снимката от коя галактика идва?

Ммм доста се е поразхубавила, бих и разрошил котето с кеф!

Изпуснал си си очилата, я сега погледни пак! :)

На хора не приличат!

Е как да приличат, като не са?

Голям праз. Куха лейка.

готова е за главна роля в новия римейк на Alien. В ролята на Alien mother

Наистина с руса коса епо-хубава.Гледам повторението на "Капките",където е руса и е доста по-впечатляваща.Но след товав Биг Брадър,направо я срина в земята-самовлюбена,простовата,невъзпитана-жалка работа....

Тази жена с тези пластики е заприличала на истински караконджул!А някога беше хубавица...

Злате, обезобразили са те, маце.. Вече не си това, което беше.. Ужас - в лицето си пълен кошмар!

Не е въобще хубаво една жена да си боядисва косата по време на бременост, заради химията която попада в организма и от в бебето. Ама пък едно бебе не е чак толкова важно колкото няколко руси кичури по тиквата ѝ. Тя сега не се грижи за бебето, а пък после ще е сигурно само аксесоар

Ама на нея да знаете само химията ''от косата'' ще да навреди на детето:(((((

знае Златка , русо гладно не стои

Поздрав към редактора - този път снимката е изключително удачна и показателна какви са ВИП-овете и в частност тази увсъ

Извинете, но може пък с характер да компенсира :) Нали така казват за нелицеприятните... Ъъъ... Жени, да речем. Че е малко по- мъжествена от фризьора си.

Златка в жълто като ДИРА.

златка незнамсикоя с обратен завой към умното! а, пародн, то пише друго...

Прекалено неестествени са тези хора. Нещо не е наред с тях. Професионалистите да се изкажат.

много хубави камили на една от снимките, в едър план, прекрасно скриват тоя киборг, дето сега па бил рус

Каква звезда въобще е тази та ни информирате непрекъснато??? И вие ли не сте проумели че не е важен цвета на косата а какво има под кората на главата....

не съм й адвокат, ама след като всеки ден ни информират за свлачищата тоца, николета и тям подобни "звезди", защо не и за тази "звезда"....просто нивото е такова, уви. от другата страна, ако погледнеш-мик джагър, лопес, катрин зита, от тази страна-тези, не знам как да ги нарека..."звезди". на джагър, лопеси и катрин зита веднага се сещаш я песен, я филм, на тези се сещаш за...е, за нищо не се сещаш. щото са едно кръгло нищо!

Е как иначе,нали трябва цвета на косата да отговаря на умствения багаж.А тя е ,,умна" като торба галоши.

става за илюстрация към детска приказка за кумчо-вълчо, или евентуално за лисица

приказката се казва "вълчицата с патешка човка"