Златка Райкова направи обратен завой към русото.

Вижте снимки >>

Преди броени часове половинката на Благой Георгиев пусна снимки в Инстаграм профила си, на които се вижда, че е променила тъмната коса, добавяйки доста по-светли отенъци. Плеймейтката, която е вече в напреднала бременност, се е снимала с фризьора си. Роклята ѝ с принт на змийска кожа, който е един от най-актуалните за сезона, напълно синхронизира със светлите нотки в косите ѝ. А към един от кадрите в социалната мрежа красавицата е написала:

"Е това правят хормоните с мен".

Не сме сигурни дали е заради хормоните, или заради Благой, но за всички е ясно, че беше само въпрос на време Райкова да се върне към русото. Близки до двойката твърдят, че Георгиев не искал Златка да минава в отбора на брюнетките, защото така му приличала на бившата му изгора Есмер Юмерова.

Екс футболистът и "русата Златка", както е известна Райкова, очакват бебе през септември. То ще е първото за плеймейтката и четвърто за Благой, който има две деца - момиче и момче, от бившата си приятелка Христина и едно момченце от бившата си съпруга Есемр Юмерова.