Вижте 20-те финалисти в конкурса „Златна есен“

Редакцията на Дир.бг номинира своите 10 снимки за финала на фотоконкурса „Златна есен“. Очаквайте и големия победител преди края на седмицата.

Обратно в новината

Коментари - Вижте 20-те финалисти в конкурса „Златна есен“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами може :) Аз например много снимам и качвам на много места. Това, че една снимка е видяна и другаде, не значи, че авторът е различен ;) Би било хубаво тези, които твърдят, че има крадени снимки, да дадат линк към оригиналите.

Няколко от снимките са крадени, открих ги в различни сайтове.

delly

Здравейте, моля, подайте ни сигнал в обратната връзка http://help.dir.bg/report.php?report_id=9152523&ts=1385541941 с линк към сайт и журито ще го има предвид. Благодарим Ви!

Ваша отговорност е да следите какво се публикува.

Е то моята снимка съм я качил и в 500пх но това не значи,че е крадена. :)

delly

Разбира се, че не значи! :-) Не сме казали, че ще дисквалифицираме, просто журито ще прегледа и ще го вземе под внимание.

Това ми е първият подобен конкурс в,които участвам и ще ми е последния то така ще започна след време да си виждам снимките по конкурси без да съм ги пуснал.

Най-хубава е тази с дървото и пейката,а снимката с овцете няма нищо общо със златната есен!

Факт - има много по-подходящи снимки от избраните... май са избирани на произволен принцип, а не толкова да отговарят на тематиката на конкурса :)

Гроздето е кисело ;)

добре де, пише: вижте 20-те финалисти, а са публикували 11 снимки, като тази с катерицата се повтаря; не знам дали са крадени или не, но снимки 2 и 10 ми харесват най-много.

delly

Здравейте в това изречение: "Големият победител в конкурса ще бъде определен от журито сред всичките 20 предложения на публиката и на редакцията. " има линк към всички 20.

Напълно съм съгласен, че се краде яко. Ако си направите труда и отворите няколко сайта за wallpaper-и ще видите, че някои от тях са крадени от тях. Въпроса е дали на авторите на конкурса им хрумва, че някой може да ги осъди, за това, че публикуват снимки без авторски права???? Или е по-важно пак да дадем наградката на наш'те хора????

Victoria

Ти мани наградата. Някой имал 250 лева, бил гламав, дал ги. По-притеснителното е друго - че неща които не са нормални постепенно в масовото съзнание се наместват като напълно приемливи. Това е страшното. И не разбирам кой идиот ти гласува една точка против (а също и по-долу на мен) ?

Прекрасни фотаграфии, всичките много ми харесват, браво, хора!

Страшни сте!!!!!!!! А, че половината снимки са свалени от интернет, на никой не му пука а ??? Финалисти??? Пак ще си дадете наградите на свои хора...

Victoria

Аха ! И в предната тема стана дума - краде се на поразия. Някои хора, да не кажа доста, го имат за нормално това - правят си колекции с чужди снимки, пускат ги на конкурси. Ми нали са се потрудили да ги намерят ;-) Дето викаше един циганин в популярен видеоклип - това не е кражба ! Ний си взимаме ! Циганизацията взема мащабни размери.

Беликолепни фотоси! Всеки един от тях е достоен за голямата награда, а изборът вероятно ще е много труден! Поздравления за авторите.

великолепни