17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И мен ме няма там! Не, че съм известна или проста, но не искам да общувам с непознати и комплексирани индивиди! Харесва ми, не ми харесва! Що за глупости? Достатъчни са ти 2-3 приятелки/приятели/ за спокоен и нормален живот!

от 6 години съм изтрил профила си от фейсбук и не посещавах 5 години нито една соц. мрежа. Съжалявам за врметов което бях част от тези социални мрежи, защото там се скарах(НЕ ПО МОЯ ВИНА) с много реални и истински приятели заради някакви-никакви хора картинки ! Сега започнах да влизам с профил (КОЙТО НЕ Е МОЙ) в Фейбук за да чета информация за ИЗБОРИТЕ, и там печатам само от истинските новини, понеже не гледам Бг Телевизия, която е средство за дезинформация, агитация!!!!! И въпреки всичко никога няма да си сложа повече мой истински профил, просто това е най гадното място запълнено с КОМПЛЕКСАРИ и интриганти ! Ако аз бях Премиер на България само за 1 месец не повечее, щях да забраня достъпа на соц . мрежи и да им наложа САНКЦИИ !

Винаги съм обичал електронните устройстра.Все още прекарвам няколко часа на ден на компютъра и към час на тел.Никога не съм имал фейс,туит,инст и защо за да се разведа,да ми губят времето хора с които съм прекъснал контакт отдавна или всеки който се интересува да ми прави психопрофил.И без това телефонът ме тормози непрекъснато.Смятам ,че компютърит идва от рая, а мобилния телефон от ада

Очевидно тези хора нямат проблеми със социалните си контакти и нямат нужда от детски градини. Отделно че са и звезди.

УМЕН ХОД

Като погледнете списъка - общо взето всички свестни, интелигентни актьори :) Не е случайност

да и аз това си помислих

Не разбирам, това Безумие ..да си откриеш профил във тоя КЕНЕФ ... Фейсбук , да си направиш Селфи на задника и да броиш Лайкове ..?? НО,..повечето Дебили изпитват Душевен Оргазъм от това, че има "клик" и са харесали цици или задник ...а пък Ако,.. има... подигравателен коментар... Страдат и Ревът , изпадат в Депресия и.т.н ..Пълен дебелизъм ОТВРАТ !!;)

Sozialnite mreji sa za kreteni. Vseki s poveche razsuduk bi otbjagval da se vzirat v nego znaini i neznaini subekti.

Браво на тези рационални хора. И аз нямам такива неща, въпреки че работата ми е супер зависима от интернет и компютър. Но като се пенсионирам ще си направя. Решил съм, имам още малко време:)))

Най-накрая ... имало и умни хора по Земята !

Знаят за вредите от " социалните" мрежи и бягат далеч!

Respect за старите пушки. Евала...

Умните и културни хора нямат профили в мрежите.Правилно е че това е загуба на време и нищо полезно не научаващ от тях.Подкрепям ги напълно.Защо повечето хора не бяха като тях.БРАВО!!!!!!!!!

Браво на гореизброените. На повечето съм фен, но сега започвам да се възхищавам на мъдростта им. Социалните мрежи са отдушник на комплексари и хейтъри.

във цялата тема.

Да си гербав е диагноза - статията е за социалните мрежи, а не за падението и катастрофата на ГЕРБ, а социалните мрежи - това са МРЕЖИ и те са заложени да хващат разни глупавите рибки в тях..., та после органите по-лесно да си вършат работата, а и всяка по-умна рибка бяга далече от рибарските мрежи...

Много добре правят, първото нещо за тия придобивки е да се опростачат и оселянят от масовката. Ето у нас мистър Светослав Драйфон се кани да ни управлява от фейсбук, по налъми на дивана, да пести служебен Мерцедес.

Готини!И аз мисля така.Искам реален,не виртуален приятел.