17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Силвия е перфектна. А мъжете трудно съжителстват с такива. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

Доказателство за поговорката - мъж без пари е лайно, а мъж со пари е редно лайно

Така са решили, да са живи и здрави!

При други условия бих опитал за близост с нея.

тая вече може ли да я мандръсаяме навсякъде

Аз пък реших да не акам сутринта и го отложих за довечера. Искам веднага статия да напишете и за това тъй важно решение.

Тоя зорлем го направиха известен

"Най-хубавото предстояло...слрд раздялата им"!? Тъй твърди Силви Петкова!? Точно обратното е за жалост- най-хубавото вече е зад гърба им! Живеем в един ИЗВРАТЕН СВЯТ- всеки гледа да прецака другия,любов,обич,романтика...всичко това са едни изтъркани клишета!! Жалко за детенцето им- един ЖЕСТОК И С НИЩО НЕЗАСЛУЖЕН УДАР ВЪРХУ ПСИХИКАТА И БЪДЕЩЕТО МУ!!

вече никой ги не ще македонците

Е, тия двамата даже не ги бях и чувал. Честно. Точно каква им е известността и на какво дължат звездния си статут?

нема пари макето

Е, как да нема?! Нали спечели 100 хиляди от Сървайвър.

...това е,,Тито/Коминтерновско ГМО/Няма ,,нищо общо,,с,,македонците/българи,,..,,Македонец,,Зоран,,няма!/србско ,,мекере,,..айде,,джом,,на северозапад,,по патот за нищ и београд,,КРАСИВИТЕ БЪЛГАРКИ/,,ЗА,,БЪЛГАРИТЕ,,!!

Двойка

Коя беше ти ма

Адски противни, безлични и натрапени. Т.нар. актриса е скучна и крайно изкуствена. Жалки опити са се прави на готина. Този льольо никой не го беше чувал до преди няколко месеца. Известен с това, че е мъж на жена си. Големият победител в поредното нагласено "риалити". Да се скрият някъде, че и без тях топ новините не насмогват на родния "хайлайф". А и още нещо, дали пък парите не са му изпили и малкото мозък, ако е имал такъв. Че някои като усетят шепота на банкнотите и тотално късат връзка с реалността.

Заряза хубавото момче Калин Врачански и къде го намери тоя не знам Калин красив, интелигентен, възпитан

Е защо пък Калин да не се е отървал от нея

А,защо не приемете,че това е пиар.Просто да се шуми около тях,ей така за разнообразие,колкото и глупаво да е.

Зела го само да и направи дете той па тръгнал по курви и бело.Мила родна картинка

Много жалко.Готини са и двамата.Но ми се струва,че Зоран не е лесен.Ще се съберат пак след време,сигурна съм.

Свят пълен със самолюбие! Живот пълен със (себе)измама! Снимки показващи гушкане, целуване, усмивки, радост, пръстени, годежи, семейство, съпруги, съпрузи, деца... Дом, молове, ресторанти, барове, хотели, плажове... Facebook-постове възхваляващи любовта; колко ни е хубаво заедно; как това е любовта на века; как живеем в най-добрия възможен свят. Хиляди снимки, хиляди думи... Кого лъжете - себе си, един другиго, роднините, приятелите, близките, обществото?! Истината накрая - скандали, драми, раздели, разводи, копелета; изтрити профили, изтрити снимки. Тежък цинизъм - "прекрасно приятелство", "най-вълшебният син", "най-доброто предстои". Идиотизъм - "няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща". И така... до следващия път...

Силвия я харесах още от лов на дребни...., но скоро я видях да кара тропическа по раковска и меко казано бях потресен! Къде отиде уникалното момиче от филма питам аз????

А нещо за ония вечно клатещите с ринопластиката няма ли да споделите? Коврата и педерастеещият репортер?

ти ми направи денят с този коментар :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

И на мен!

И кои са тия известни люде и защо ни занимавате с тях? А тоя горкия изкарал 150 бона за 45 дни! Тя гуглена по евтино я плющят :)

ВИНАГИ има причини за едно или друго решение, още повече когато то засяга живота на дете. И двойката има право да ги запази за себе си като заяви ясно това си предпочитание. Разочароващо е публична личност да обяви, че се разделят с партньора и баща на детето й без причина. Това е много лош пример за младите, които я харесват и следват. Дано всеки от двамата намери щастието си.

В живота се случва следното-от тук нататък този по мастии (срещу заплащане), тя на кратки интервали на въртележката със засилено участие на вибратор и появата на 2 котки. А тревата от другата страна на оградата е нито по-малко нито повече зелена

Трябва да е заради френското предложение, което изпратих и то беше прието с радост от древните македонци. От радост все още спят пред парламента си. Съжалявам

Няма ли свестни хора, за които да пишете?!?

Успех на Силвия и много щастие !

Стихия българска с тюфлек няма как да го бъде.

салич,че разкара бранко и си намери цацарата заради мангизите де, за ебане ще си намери друг.Така и силвето, като няма мангизи ще търси друг.

На Маке вяра да нямаш, особено на този

Oще двама, които ни проглушиха ушите с любовта си.

Интересно, защо двама сериозни мажаги бягат от тая с 200км/ч като захлебат,,?

Какъв мъжага е този мангал с вид на мъж на маса, бе лельо??

Не мога да повярвам, та те демонстрираха такова семейно щастие! Зоран захлеби и хайде към Македония!

Не се живее лесно с тоя сръдльо/прльо ;-) Момата е точна - ще се справи по-добре ;-)

Колко па да е точна и момата. Личи и от километри, че е и хлопа дъската и на нея. Има вид на нестабилна психически и съм сигурен , че е така.

Некъде къмто средата на 30есетака жените сещаме, че нещо не ни е наред. Не сме щастливи, пропуснали сме, абе с други думи ебе ни се. И става една драма, едно мазало. Сълзи и сополе, летят чинии, тенджери, екзистенциални експлозии "Ти не ме обичаш и пропилях живога си", а той човека си те обича и си те тоси на ръце. Нищо, че си ебаси боклука и половината жени биха се отрязали едното ужо и продали бъблека и далака си за мъж, който да жи гледа така ... Причина ли? Няма причина!

Петков_ски, отива на ски като Петков в петък

Огромна радост и за да двамата никъквци,че от много любов няма пребит, няма домашно насилие, няма нищо което да ги свързва. На застаряващата Силвия с пожелание да се намери достоен главанак ,та да поопъне бръчките.

Цигански работи

тая докато работеше барманка се чакаше по 5 мин докато благоволи да те погледне да си поръчаш. четеше си майстора и маргарита и си учеше репликите кукувицата .

Какво значи “ срок на годност “ за една връзка ??? Ами по тази логика няма да има двойки , Кото прекарват живота си заедно ! Пълни глупости !!

Дир и вие сте боклуци кат Силвенцето. ХУЯ ДА МИ ЯДЕТЕ.

Но не толкова скоро. Харесвам Силвия, желая й успех и късмет.

Получила е френско предложение

Чувала съм, че македонец и на снимка, трябва да го напсуваш, поредно доказателство за това е моментната ситуация в страната им, жалка картинка са те....

То с таа разпоретина даже много е изкарал

Отървала се е. Този има много гнуснярска муцуна и лъжливи очички, освен че на нищо не прилича и е църен кат мангал. Не знам какво му е харесала. Да жива и здрава.

Много е симпатична Силвия. Не и требе тоа грозен македонец. Ще намери по-добро.

Сталяне, голем си боклук... триеш квото не ти е угодно...

Не й върви на бъларо-македонската дружба и това си е.