Надали има човек, който без значение от повода, поне веднъж в живота си да не е чувал старата поговорка, гласяща, че всяко нещо, макар и хубаво, има своя край... За съжаление истина е, че всичко на този свят идва с определен срок на годност, като отношенията между хората не правят изключение. Да, в този живот няма нищо сигурно, а понякога това правило важи с пълна сила и за пламъка на любовта, който в даден момент може да започне постепенно да отслабва, докато не изгасне, оставяйки след себе си единствено пепел, подсещаща за пожара, горял в миналото на нейно място.

Поредното доказателство за това дойде едва преди минути, когато актрисата Силвия Петкова лично обяви окончателната си раздяла със Зоран Петровски. Стори го, използвайки официалната си Фейсбук страница, където публикува изявление до своите почитатели, обяснявайки, че с режисьора вече не са заедно. В него тя изрично пише, че няма конкретно основание, довело до ситуацията.

Вижте снимки на Зоран и Силвия >>

"Внимание, внимание, всички мишки на събрание!

За да не започнат спекулации из жълтите сайтове, което най-вероятно е неизбежно, но все пак... Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най-вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така!", гласи посланието ѝ към снимка, на която позират двамата с доскорошния ѝ партньор.

Снимка: Facebook

Постът ѝ бързо разбуни духовете в социалната мрежа, предизвиквайки редица различни реакции. Повечето от потребителите на платформата не скриха изненадата си, казвайки, че не вярват на думите ѝ, други заявиха, че не ги приемат на сериозно, изтъквайки, че това трябва да е някаква странна шега, а трети им пожелаха успех и късмет в живота, макар по отделно. По-оптимистичните фенове на двойката дори изразиха надеждата си, че след време те може отново да се съберат, осъзнали, че са един за друг.

Въпреки че в средите вече месеци наред се говори, че връзката им е само на крачка от своя крах, мнозина до последно не вярваха на това твърдение, заклеймявайки го като измислица. Сега обаче се оказа, че то е истина. Влизайки в шестия сезон на екстремното предаване "Survivor: Скритият идол", от което си тръгна като победител, македонецът открито сподели, че с половинката му имат сериозни проблеми, застрашаващи съюза им. След като спечели шоуто обаче, нещата помежду им уж се промениха. Двамата дори обявиха, че ще дадат втори шанс на своя романс, започвайки на чисто. Оттогава започнаха да споделят във виртуалното пространство все повече общи кадри, на които изглеждат привидно щастливи в компанията си, като един от последните такива, заснет на семейната им почивка на родното Черноморие, се появи преди малко повече от седмица в профила на Зоран. В посланието си към него той дори определи Силвия за любовта на живота си.

Зоран и Силвия със сина си

Снимка: Facebook

Нещо повече, наскоро родните медии предадоха, че след като трудния им период е останал зад гърба им, влюбените градят нови планове за бъдещето. В подкрепа на тази позиция се посочи фактът, че кинодеецът иска да похарчи част от 150-те хиляди лева, които получи от телевизионното приключение, изпратило го в продължение на 45 дни на филипинските острови, за да купи къща на брега на язовир Искър, където да прекарват повече време с жена му и сина им Сива. Очевидно обаче тази тяхна семейна мечта ще остане нереализирана.