Зуека: Щастлив съм в Испания, макар да не мога да й се насладя

Актьорът пристигна у нас за ден, за да открие втората си изложба

Обратно в новината

Коментари - Зуека: Щастлив съм в Испания, макар да не мога да й се насладя | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРОДЪЛЖАВАЙ ЧОВЕК,! ТАЛАНТЛИВ СИ!!! НЯМА ПО- ЗЛОБЕН И ЗАВИСТЛИВИ ОТ БЪЛГАРИНА!

щом е щастлив в Испания,какво прави в нашата разрушена държава/както той се изказа/.Защо не си продава картините ТАМ?

Това е тъжна и блажно-гузна история...от светлините на рампата до недружелюбната реплика за разруха...Айде у лево ..Същата блажнотия има и в така наречената водеща ,която е специалист по такива родолюбни теми.За Бига братя- не гледайте!

Доста интересни картини. Талант ще се окаже Зуека! Успех!

щом не ти оценят там гения - НОСТАЛГИЯ и 180 градуса и право напред към България

Критерият ми за хубава картина е колко дълго мога да й се наслаждавам, когато виси постоянно на стената. Тези, които са тук мога да погледна мимоходом като интересни и да отмина. Нищо повече.

Завиждаш!

Не! На мен също ми харесват, но не бих искала да са постоянно в стаята ми.

Но "картините " са без коментар. Просто се е побъркал! Но да е жив и здрав,щом му харесва....

То па щот някой го гледа в америка €&@ 50$ за билет Луд ли си ве

Ква е тая цапаница ??? Тоя художник ли е ве!!!!@@@@ Аз мислех че , лъска конете за пари

Бате Зуьо, децата може и да са хепи, но ти никога няма да си.

Половината българи живеят вече извън България предимно в западна Европа и Северна Америка. Не знам защо този се мисли за нещо специално, особено в Испания където е пълно с българи.

Никъде не личи, да се мисли за специален. Просто медиите се расипаха да се ровят в живота му. Човекът изрично ги помоли да го оставят на мира. Но не би!

Че прав е човека ,,кво му се сърдите ,,много уредена ли е страната ни ,сивота навсякъде !

Ченге ли е или масон некъв, че постоянно ни го навират в лицето ?

Обожавам ренегати........

Един много талантлив български творец. Пожелавам и аз един ден да мога да си поживея под слънчевото испанско небе. Много малко хора по света могат да си позволят да живеят и творят в Испания. Пожелавам му здраве на него и на семейството му и да се кефи максимално на живота си там:)

лично аз го знам само само като куклата от куку и като водещ с другия некадърник рачков . и двамата се държаха като олигофрени на амфетамини . определено не бяха забавни . картините му са интересни , но нищо особено

Само тука му минава изкуството! Тоя мизерник обикаля Америка с представление “ние българите”. Ама продавай се в Испания, талантливецо!

много трева трябва да е изпушил за да рисува така..

Зуекът ни е последен дерт.

Да се рекламира в испанските телевизии и да излага и продава кертини щастливия зуек в Испания .

Мухльото избягал в Испания! Колониална държава,дето е цоцала векове от Южна Америка! И тръгнал да сравнява с бедна България!

Дето по същото време е била цоцана от друга една империя.

И кво? Като затворник по цял ден между 4 стени! А какво работи красивата и слим Ани? Интересно ми е!

Домакиня!

Аз също съм живяла в чужбина и мога да живия но защо хорта се обясняват...не ми е ясно

Мъко моя българска завистлива!

Вън бе убиец и бездарник, на никой не му дреме за теб! Толкова време яде с оня арменец и другия бездарник - сега всички тук сме ту виновни! А за сгазения човек кога ще си понесеш отговорността

Какъв сгазен човек?

във свищов преди госини на 8 секември леше сгазил студент. Бил яко почерпен. Случаят беше пугулен, защото се знаеше с Величкко Адамов.

Жив и здрав да си зуек,двамата с Рачков лизахте задник@ на Халваджян направихте милионите и дим да те няма расърден на държавата която ти даде милионите..а Рачков и другите подлоги са още по зле,те вече с език дълбаят навътре в гъ30 на Халваджян за тия пусти милиони...

Благородно завиждам! От много време си го мисля и единствено грижата за роднините ме държи тук. Ако измисля лесен начин да вземе и тях, няма да се колебая.

Бъди щастлив, България ще мине и без теб. Децата ти може да се приспособят в Испания, но ти никога, винаги ще бъдеш емигрант. Колкото до картините, ако не си натрупал до сега малко пари в България , едва ли ще преживяваш с това.

Бъди щастлив, но не занимавай обществото със себе си.

Не знам защо толкова ни занимават с него, но успех му пожелавам. И напълно г9 разбирам. Всеки път като се прибирам и пътувам из страната виждам на какво дередже е.

Айде пък и той да не говори, дължи на българите много, уважаван и търсен беше. И да, България обеднява, но моля ви се това, което той споменава не се случи за 8м., в които не го е имало. Не се е заглеждал, не се е замислял, тези села и преди са били така. И още нещо, в Испания е по-уредено, но и ние сме били и знаем, че все пак не е кой знае какво.Мръсотията и изоставените села ги има навсякъде.

Щастлив ли? Нещастен и депресиран мъж, борещ се с остаряването.

Зуека точно да се оплаква от България.....!!! Тъпо парче е той.... Обичам и търсен.....беше! Явно крокодила с него върти палката и той се навежда, когато му кажат Щастлив бил! Ще се развие сагата, стой та гледай.

Не са му лоши картините

По-точно кЪртините.

Прав е за съжаление, България изглежда все по-зле. Много жалко, защото по природа не отстъпваме на Испания, Гърция или дори Швейцария, но поддръжката я няма никаква. Има пътища и села, които изглеждат след война. Лично аз виня в голяма степен кметовете и общините. Почти никъде не се върши работа, да е красиво, стегнато и функционално.

Ами какво правиш тук , като си щастлив в Испания.

Тук няма да прокопса щото никакъв художник не е, но виж испанците може да ги финтира по балкански и да му дадат некой лев.

Да му съберем некви пари и да си седи там и да го няма. Бих дал 100 лв само и само да не чувам за него.

Продължаваме Падението.... хак да са Ви, мили българи!!!

Къде видя падение?! Всичко си е точно и наред. Никакви проблеми няма.

Прави ли ви впечатление, че доста хора "про...рисуваха" напоследък. Я на по чаша вино-две, приятелки. После си качват " изложбите " ден след ден в социални мрежи. Как така такива , които не можеха едно слънце да нарисуват , се правят на Рембранд?!! Колкото до Зуека... да е жив и здрав, обичам Испания , но бягството от родното не е решение, освен ако нямаш спешна нужда от пари , да се погрижиш за семейството си. А в неговия случай явно е ...просто бягство.

злобата Зуека сам си я предизвиква. Нека се научи малко на скромност. Като разправяш колко си щастлив, най-много да зарадваш роднините (с които си в добри отношения), останалото което ще получиш ще е завист, злоба или най-малкото пренебрежение. В това няма нищо българско. Това е общочовешко. Зуека би трябвало да ги знае тези неща. Картините му не са весели, но това си е мое мнение.

Това че някой казва че е щастлив означава че е куха лейка и не прави разлика между радост и щастие. Щастието е мимолетно а радостта постоянна. Привет на всички!

Баси инфантилните цапаници. Що ни занимавате с тоя клоун?

Кавефио се помисли за художник .Некви цапаници ги мисли за картини.Циганска работа

И аз съм щастлив че това грозник не е в България! Защо изобщо ни занимавате с тази отрепка?!

Този екскремент (говно на простонародному) е един от идиотската куку-тумба, която развращава младите четвърт век в България. зуек ли си пуек ли си не те знам, но умри гнидо! Умри!

На мене картините ми харесват. Съгласна съм с коментарите,че като живее там -там да си прави изложбите,но картините са добри.

сататия за плюене от злобните бедни, живеещи в калното гето. Хайде да покажем най-добрата черта на бългсрина-злобата и завистта

Щото не си срещал други нации, пръдльо! Англичани, хървати, китайци, филипинци, поляци. Българите даже сме добрудушни. А тоя миндил нищо не е разбрал от емиграцията, щом само в стаята стои!

палячо, за разлика от теб съм срешал много като кенефистанците няма. Злобни бедни царвули. Вижте си държавата

Що па си мислиш че всички са бедни злобни и са в гетото? А?! Нито съм беден нито съм злобен нито па съм в гетото! Всички под една черта а? Много па сме умни нещо! Това всички,завинаги, и от името на всички си го набутай някъде и дано да ти мине!

Зуек, радвам се за теб, че както казваш на семейството ти и на теб ви е добре в Испания. По същия начин бих се радвал за всекиго, който казва, че някъде му е добре. Щом ти е добре там, ами остани си в Испания, Зуек, не ни занимавай със себе си. Ние отдавна вече сме ви забравили. Работа си имаме тук - да оцелеем. И Зуек, да те открехна - може да си в Испания от 8 месеца, но честно казано, не ни липсваш. Дори не сме и забелязали, че те няма.

Не го харесвам- като водещ и артист/ художник е силно надценен. Явно обаче той се има эа много талантлив.

злобна ориенталко

Казвам си мнението, може ли ????

Пери паричките Зуече и си свиркай, после пак тика

Пак тука

Има много простотия в БГ, за това е прав. Само дето малко късничко се е сетил - може би защото е знаел, че навън няма шанс да лапа толкова мангизи :Д Няма лошо, да живее където иска. И за всички, които казват, че няма право да говори така - свобода на словото, момчета и момичета ... Или искате като в Русия :Д

и какво е в Русия ве кенефочичтачо? ти кона си бил в Русия тзнаеш? баси и тъпите кенефочистачи сте тва булгаристанските тролякопитеци.. ббаахаха

Абе бляд надупен, ти колко пъти си бил. уйосмук

Доста е спорно къде има повече свобода. В Русия или в свободния свят така наречен. Окупиран град в Украйна. Около 500 човека с украински знамена и плакати протестират срещу руснаците. И така няколко дни. Никой не ги закача . В тубата ключова дума мелитопол. Иди и виж.