Звезди и кралски особи първи гледаха аватарското завръщане на АББА (снимки)

Легендите от шведската група бяха сред публиката в Лондон, те обаче не планират да се съберат на сцена в реалния живот или да издадат нов албум

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждам на снимките двете певици на АББА - никаква следа от хирургична намеса. Добре поддържани жени, но без никакви корекции и опити "да се изтрие старостта". А само да поискат, и тумби от хирурзи сами ще им отидат на крака. Те бяха красиви и си остават красиви! Бяха велики и си остават велики - скромни, автентични, с отлично възпитание и стил на поведение. Може би защото в природата на тези хора нито веднъж не взе превес парвенющината, въпреки успехите, въпреки парите. А са толкова сладкогласни, че винаги ще ги слушат хората.

Утре вечер без намеса на високите технологии ще гледам мумите от DP за трети път в живота си (65). Но не съм сигурен дали ще изтрая целия концерт ! Когато всичко е за едни пари ( а те са достатъчно богати да се оттеглят навреме ) тръпката не е същата. LZ са друга бира - N:1

Прочети коментара на “разликите”. Има какво да научиш!

АББА са автентични и затова са толкова ценни. Те пеят и творят музика от сърцата и душите си. От това събиране са имали сякаш и те самите, не само феновете. Изключителни професионалисти са и най - вече хора с достойнство.

Хората остаряват и си отиват, музиката остава вечна.

Това е само началото на технологичния бум, който очевидно предстои и в този бизнес. Някога, след много години ще има пренебрежителни усмивки, че ние сме се чудели и маели пред нещо "толкова примитивно и несъвършено". Ще дойде времето, в което предполагам, и певците, и артистите ще си ги избира всеки от зрителите, според собствените си предпочитания за външен вид и други качества, защото те ще са точно това - аватари. Колкото до АББА, те са истинско събитие, те са сензация! Сътвориха невиждана история в популярната музика. Сега кралят и кралицата са на шоуто, защото групата е шведски феномен, но е било време, когато в самата Швеция са ги хулели и отричали. Вероятно поради завист - така, че, споко, завистта за успеха на другия, не е само българска работа! Велики са АББА и винаги ще се слушат! И, да, те са хора с огромно лично достойнство - отказаха милиарда, за да останат вечни и харизмата им, и влиянието им да останат недокоснати!

Високотехнологична синтетика, нищо повече.

Синтетика е, но материалът и основанието са напълно реални - изключителни, красиви, талантливи, харизматични, гласовити, и това е АББА!

Божествени, завинаги.

Предлагаха им един милиард за да направят концерт, хората обаче имат достойнство.

също както на LedZepp N:1

Минало...бешало.

Ама копнеете за бай Тошо?

Легенди