17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лупита Нионго е единствената африканска актриса, която никога не си изправя или изсветлява косата. Всички други разправят колко се гордеят с корените си и ходят с изрусени и изправени коси. Лицемерие на макс. Мегъни, Бионсета и т. н. няма как да имат уважние, при положение че са избелени шейпшифтъри и изтъкват колко са черни само за да крънкат права.

Всички са по-хубави като къдрави. Отделно сега е много модерно

Нещо естествено? А нашите отрудени женици нямат време и пари да мислят за такива глупости и глезотии, станаха мъжки момичета, мъкнат натежали пазарски торби след работа, клатят се по тротоарите с разширените вени да бързат и тичат да наготвят на популацията в тясната квартирка, че не може сама. Че после да им изчисти, да ги изпере, да ги приспи и обслужи, да плати сметките и да иде на родителска среща. Затова е с неугледен вид и ще си остане лош шофьор - нея никой я не пита, нека маа там пеша, здравословно било...... Всичко това го четох в някакво списание от....1964 г.!

Ако Меги си облече елегантните дрехи, но си остави косата без да я изправи и без да я върже дори, всичката й елегантност ще отида на кино. Докато сега и пусната косата й пак върви със стилното топ-дизайнерско облекло. Факт.

На Маркъл как си личи и характера на първата снимка. Изглежда ужасно.

Меган Маркал е била много грозна преди, ма от както се включи в кралското семейство- фризьори и стилисти да я оправили

Природата си е природа, братче, не може даде скрие.

Меган си е грозничка. С тоя патешки нос.

Коя от двете коси на Маркъл е естествена? Много са различни. Поне едната е резултат от специална обработка.

Това е даста тъпо. Къдравата буйна коса си е много хубава. Защо я съсипват да я изправят?

Всички елегантни прически изискват идеално права коса.

Добре де, да престаната тогава да си къдрят или изправят косите. Нали са им естествено прекрасни?

Че малкото Арчи има сини очи, а те са рецесивен фактор. :))

?

Не съм гледал кой с какви очи е, обаче на тази негърка баща й е бял, а при рецесивните белези трябва и двамата родители да са носители на гена без задължително да го проявяват. Арчито вече е само малко негър.

При рецесивния ген вероятността е 1/8. Чарлз има сини очи по линия на баща си Филип, който е датски принц, но по линия на еврейката Елизабет, той е изцело тъмен, черна коса и очи при Елизабет и двамата й родители. Минем ли в предишните покуления, рецесивния ген просто се губи. При текава статистика, Арчи требе да има кинки негърски коси като майка си, и сичко да му е черно, саму кожата да е леко поизбелена. Нищо повеки от това. Но е ясно, че е роден от БЕЛА сурогатка, а не от полвин негърка. Конки негърски коси се предавът до 7 покуление кат одоминантни - справка Пушкин, квартерон, е имал текиви, при силна руска наследствена кръвна линия. Изцело славянска.

Между другото, Арчи има черни очи. Не са сини. Но косата му е руса да. И кожата бела да. Поне засега. Което тотално изклучва полвин негърка да му е майка, с нейните кинки негарски коси. Невъзможно е, генетично, квартерон да има руса коса и бела кожа. Те винаги оставът с маслинена кожа и типичните кинки негарски коси, до към 7-8 покуление са доминантни расови белези, и то при условие че след първата негърска кръв повеки нема нищо негарско добавено впоследствие, което значи, некой трее да се сугласева 7-8-9 покуления по-късно, да се меша с негърска кръв систематично.

Ако бащата на Меган е със сини очи, тя има рецесивния алел. Не е задължително да е със сини очи, защото се проявява доминантния кафяв, най вероятно този на майка й, но тя носи рецесивния син и може да го отдаде. Ако Хари има също рецесивен син останал под властта на доминантен кафяв и го отдаде, детето ще е със сини очи и изобщо не е нужно родителите да са със сини. Ако обаче и двамата са със сини, тогава вече няма шанс детето да е с други освен сини, освен ако майката не е кръшкала с кафявоок.

"Със своите", боклуци, "със своите"!

Ами то преобладават маймуняци , и в двата им варианта Не са "прекрасни" , поне да не се мъчат да стават още по-смешни с простотиите си, а и не са чак такива "звезди", особено Маркъла , за която никой не беше чувал даже, хубавичко я изхвърлиха от двореца, да спре да ги посрамва, направиха й живота ад, и тя сама се разкара - така че не ни представяйте тия маймуняци за критерии за красота - има много по-стилни и елегантни от тях

повечето така представени дами са над 30, няма такава жена с изрядни корени над тази възраст, няма как да е вярно че косите са им естествени

Има с такива изрядни корени Айде сега се пръсни

Ха ха лятото ставам на 50 и нямам бял косъм. Не знам изрядни ли са ми корените ?

Сичкуту сиганки се правят на бели и си изправя, че и изрусяват негърските коси. Мислих си, че нашите изрусени циганки са грозна гледка, ама тези ги надминават.

Пък видях доста хубави жени

И умиргът да носът очни лещи с цветовете на белата раса - зелени, сини и сиви, и не си признавът, и се масово преправят с Фотошоп, саму и саму. Пропагандира се идеята че негър/ка моело да има дете мелез което да наследи веднага оище първа генерация, белите расови белези. Това разбийсе е тотално невъзможно, но резултата е да виждащ на улицата малки деца с тотално изрусени негърски коси, цветни лещи на очите, и демонстративно избелване на кожата и поведение на бела раса имитация на господар. Луди расисти са и мрът да изглеждът бели, но не са. Не моем да разберем колко трее да е зле един бел чувек ментално та да се събере с негър.ка и да си ражда мелезчета. Защо си съсипвате генетичното наследство бе прустаци, дедите ви са мрели и е имало обичай мома да бъде убивана от баща си иле роднини но за арапин и негро да не се ожени. Трее да сте откачени, да си съсипвате генетиката и да се мешате с цигани и арапи.

Пич, да не бъркаш географските ширини. По тез места "арапин" и "негро" няма. И вземи си оправи речника и словореда, ако изобщо си българин. А най-добре ще е да престанеш да драска във форума.