Звездите, които кръстиха децата си през последните дни

Йоанна Драгнева и Миро, Наум Шопов и половинката му Теа, Даниел и Алекс Петканови

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой го интересува изобщо.

не знаех че са звезди

Някой да каже на господина с късите панталонки , че в черковен храм не се носят такива дрехи !

С къси панталони и къси рокли в храма, с джапанки и чехли на християнски празник. И с измислени двойни и тройни имена на децата като в латино сериал.

Честно, "звезди", а? Кои са звездите бре? Ти на снимките с изявено аграрно излъчване ли?

Амая, АннМари, Габриел, Бианка-Димана !!!!! Все "български" имена, няма що!!!! Много американски, латино и турски сериали гледат тези объркани родителченца!

най вероятно пуберите им се връзват :D

В храм не се влиза с пола над коляното. Задължително жените трябва да покриват косите си. Не се влиза с риза с навити ръкави и къси панталонки. Обърнаха ни религията на битак !

Можеш ли да кръстиш дъщеря си Амая Наум Шоп ?!?! Наумчо Шопов мисли си, че така ще звучи по-артистично и НЕбългарски ли името на дъщеря му и ще я мислят за американка?

Хъм,защо кръщавате децата си,та те дори не знаят,какво се случва?!? Кръстенето трябва да е, след като навършиш 30 години и си се осъзнал,че няма да влизаш в грях повече и се покаеш за греховете си... Това кръщаване на децата е грешна работа!

Живея в Швеция. Тук и сега има закон и можеш да кръстиш детето си само с шведски имена, включени в този закон! Исках да кръстя децата си с чисто български имена, но не ми разрешиха.

Пълни глупости си написал!

То и в България имаше закон който включваше имена, с които можеш да кръщаваш децата си. Надявам се да го върнат!

"Кръстница на малката Амая е сестрата на Теа - Ая." Как звучи само. Абе не знам какво да коментирам по-напред - късите панталонки, излишната показност и позьорство или изчанчените имена? Един християнин първо трябва да е скромен и смирен, а тук нищо такова не виждам...

Трябва да бъдем кръстени за опрощение на нашите грехове! Децата,какво са сгрешили?!? Не блъскайте минуси без да знаете,за какво иде реч!

Онзи ден някаква циганска мутра от Пловдив кръстил бебето си Асан Паша !!! Да не говорим колко от сегашните деца се казват Сюзън, Дженифър, Никол, Стивън, Джейсън, Патрик и тн. Деца на родители, израстнали с глупавия сериал "Дързост и красота"

Звездите на нашия небосклон ме поразиха със следните неща: 1. Липса на подготвеност и обща култура - в храм не се влиза във вида, с който са на снимките 2. Избора на имена на отрочетата /наистина е строго личен въпрос/ - чужди, претенциозни, даже нелепи, внесени в българската именна реалност. Очевидно е желанието им името да е "по-така", но може да има и точно обратния ефект. 3. Млади родители, които вероятно имат своето звездно бъдеще, но дотук с нищо Бог знае какво не са впечатлили публиката. Изискват се сериозни постижения, много упорит труд, даже изключително себеотдаване и работа по благотворителни каузи например, за да си ПРИМЕР за останалите... Да им пожелаем светло бъдеще в тази насока! 4. Пък и да са толкова популярни?!? Не ми се струва!

Звезди? Чувал съм за Йоанна, Наум предполагам е син на Христо, но чак пак звезди... Дамата на Наум е красива. Да са им здрави децата!!!

лесно се става "звезда". Показват те няколко пъти из различни телевизии (таткото от ДС плаща пари от куфарчето дето са му го дали). Понапишат някоя и друга "новина" мисирките. И ХОП! ИМАМЕ НОВА ЗВЕЗДА! Веднага овцете да правят това, което звездата прави!

и майка и и татко ѝ са мега противни

То хубаво да показваш ама: Петканова - по джапанки и каква е тази къса рокля, макар извезана с икони?! Деса същата работа, само дет е с гуменки. Мъжа на третата- с къси гащи и риза!? С Шопови се обърквам кой как се казва - все на Я завършва... Абе вие църквата за нищо я нямате... В Гърция никоха не биха ви пуснали облечени по този начин, камо ли на кръщене!

АннМари (това вярно ли се пише точно по този начин?), Амая, Бианка-Димана... или когато простотията и желанието да блеснеш, но нямаш с кокво друго, са повече от акъла ти. Как няма някоя Матилде-Гертруда-Иваничка или Жан Пиер-Методи, не знам. Като се замисля, Цветанка-Джейн и Себастиян-Георги също са чудни имена. Иначе да са живи и здрави децата.

Това чуждопоклоничество и копиране на чужди модели на поведение - имената имам предвид - е отвратително и унизително! "... поради что се срамиш да се наречеш болгарин...: , цитирам! Вие знаете кого.

И Шопов , и Криско са си кръстили децата с тва име... странно..

който плаща той поръчва музиката. В 90% от храмовете щом си плащаш ще направят каквото поискаш. За да се кръсти едно дете трябва и родителите и кръсника да са кръстени и да докажат това (да покажат своето кръщелно). Милите ли ,че това се спазва?

Минавам само да оставя един хейтърски коментар относно думата "звезди", която няма място в тия статии. Не ме интересува съдържанието на текущата статия, не я четох.

Амая Шопова, АннМари, Патрик Тишов, Благой Джуниър .. Заболя ме главата !

на Наум сега се хванала тук, ще се хване и другаде. Ахаха

Държавата на малките индианци.

Нека да го кажем веднъж и завинаги, с джапанки само вкъщи и на плажа...... Алекс.

Джапанки и къса пола в църквата!!!! Е няма такава простотия!!!!

При наличието на богатата именна система на българския народ... друго си е да му дръпнеш една Амая. Звезди, кво да ги правиш...

Ще ги кръщават както си искат ама я, вие ще им кажете!

243Win

Бахти звездите, дето никога ни съм ги ни виждала, ни чувала...

Едната мама с бална рокля, но таткото с кецки. Другата мама по чехли, таткото пак с кецки. Третата мама по крака, така че да те е срам да я погледнеш. Чудя се защо поповете не обясняват на тия"звизди", които иначе много добре знаят дрескода на всевъзможни заведения и събития, че в църквата също не може да се влиза по без дрехи. Това само у нас го има, никъде в православна църква не се влиза с миниполичка, голи крака и ръце, че дори и с непокрита глава. Ако сте решили да правите децата си християни, покажетге поне някакво уважение към религията. Всичко друго е цирк, пиар и напън да се изтипосаш в соцмрежите. Тоест просто е гадно.

Отказ от българската идентичност - за това е знак кръщаването на децата с тези имена! И тези хора не са единствените. Темата е тежка и многопосочна! Но е факт! И в този случай за какви точно "български звезди" става въпрос???

Какви християни бе приятелю в държава, в която проституцията е станала част от живота и дори се насърчава. Всички го виждаме навсякъде по цял ден и сме ок с това. За приятели от чужбина е странно как изглеждат жените по улиците, но ние се правим, че не забелязваме. Какво да очакваме после?

Ми те всичките хубаво са тръгнали деца да кръщават, а можеше да вземат и брак да слкючат преди да ги родят, като са такива върли последователи на църквата. За облеклото на майките в църквата особено по-добре въобще да не започвам да коментирам....

между всичките тия е, че никой не може да ти обясни какво работи.

В малка и бедна България , колкото по -изкецано ти е името , толкова е по -модерно и “ звездно “

Всичките тези хора , са всичко друго, но не и звезди. Само като погледнеш снимките и става ясно, че са просто едни позьори, които се чудят как да се направят на по-интересни! Особено неприятни са семийство (или не?) Шопови, които не пропускат да се покажат в де що има медия... Да е говорим за липсата на еементарен вкус, което си личи и по избраните за децата им имена, спазване на благоприличие и уважение към Църквата като институция. Къси роклички, джапанки , къси панталонки, кецове... Нямам думи!

Какви "православни христини", какви 5 лева. Нито едно от предложените деца на т.н."звезди" не е с хубаво българско име. Позьори!

Какви звезди, какви 5 лв.???? Истинските звезди не се напратват всеки ден на хората. С каква са известни тези звезди - с тъпотията си.

ДОБРЕ,ЧЕ СА ГО НАПРАВИЛИ И БОГ ДА ПОМАГА НА ДЕЧИЦАТА! САМО ДЕТО МАЙКИТЕ СА КАТО НА ФОТОСЕСИЯ, А ДЪЛЖИНАТА НА РОКЛИТЕ ИМ ИЗОБЩО НЕ Е КАНОНИЧНА! ТАКА И НЕ СЕ НАУЧИХА КАК СЕ ВЛИЗА В ХРАМА.

"Звезди"..звезда в БГ е само Лили Иванова

звезди от плебейски произход - къси гащи, гуменки, дълги рокли в цикламено, къси рокли и чехли, имена на децата - далеч от православието, къде видяхте звезди ..... посред бял ден!!!! Пошлост и евтина суета, жалко.

Едни звезди, ум да ти се завърти

Първородният грях и от греховете на родителите.

1.Би ме досрамяло от имената пред свещеника-Божията рабиня Амая??? 2.Какви са тези дрехи-къси поли, джапанки,икони върху неразкаяла се жена? Че те и разкаялите се не биха сложили! Голи рамене и т.н. 3.Тези хора имат ли брак?Правят ли изповед за греховете си-например фотосесиите по гащи и силикони?Постили ли са?Посетили ли са катехизис? 4.Всичко е пари,суета и снимки и като овцете за овцете! 5.Жалко!

Рядко неприятни! Не,че Деса и Петканова са цветя,но...