Коментари - Звездите, които промениха имената си, за да успеят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, пожарникар, полицай, генерал, главен секретар, министър, президент, каратист, космонавт, холивудска звезда.

ще е да публикуват актьорите, които не са променили нищо по себе си , от себе си, или за себе си , за да успеят в Холивуд.

Като футболиста преди Швайнщайгер. В превод нещо като възкачил свиня. Сигурно нещо при колене на прасета. Та немците се възмущаваха. Тук дори Свинаров звучи по-културно. А пък един спринтьор на САЩ се казваше Гей. Преди е значело друго думата - тип ли, не знам точно.

означава веселяк, безгрижен.

На мен пък, истинските им имена ми харесват повече...

Харесвам зърната на Джени..

И в тази връзка поздравявам Арнолд Шварценегер, който е отказал да промени името си, за да им е по-удобно на американците да го произнасят. Той ги принуждава да се научат да го изричат, защото пробива с амбиция и хъс и няма как да остане неизвестен. И поради тази причина днес ние не познаваме човек с име Арни Шварц (примерно). Макар че аз не съм чувала някой да казва: "Ооо, това име е толкова сложно, така че най-вероятно човекът, който го носи, няма качества за кино/музика". А някои хора стават известни точно заради името си. Сещам се за онзи африканец, на когото името му започваше с Угуегуе..... осас :)

Колко безкрайно тъп трябва да си, за да си кръстиш детето на марка шампоан?!?!?! Аз се чудя на малоумниците у нас, които си кръщават децата на герои от сапунени сериали, а то оказва се имало още по-големи тъпанари.

Като у вица баце - " ....мамо а ти на кого си фенка ? - Издиславе, ще те напердаша ! "

Бях кц сега съм КАЦА

Никой не знае коя е Цонка Пенкина, но знаят и подскачат на разни Луни, Цури,Цеци, Пеци, Кати, Кали, Тути-Фрути и останалите.

От Стоимен Таков, сега съм само Стотаков

Значи Сталинка ще вземе Оскара-а.