Домашните ни любимци са важна и неразделна част от семействата ни. Ние се стараем да се грижим и да им даваме храна и любов, така че те да бъдат здрави и щастливи заедно с нас дълго време. Връзката, която е между нас и четириногия ни приятел е до живот, затова и наша отговорност е да се погрижим те да имат всичко, от което се нуждаят.

Онлайн магазинът MAXI PET отвори, за да има твоят четириног приятел най-доброто. А какво по-лесно от това да напазаруваш всичко на едно място.

През последните няколко месеца начинът ни на живот и навиците ни се промениха драстично. А това неминуемо оказа и влияние върху косматите ни любимци. Пазаруваме повече онлайн, планираме много по-добре и оптимизирано разходите и какво да купим. Времето, което все повече прекарваме вкъщи също оказва положително влияние върху нашите взаимоотношения с домашния любимец.

Но от какво наистина има нужда нашият четириног член на семейството, за да е все така щастлив и игрив? По повод отварянето на онлайн магазина, екипът на Maxi Pet подготви няколко насоки и предложения, които да ти помогнат в грижата за него:

  1. Качествена храна

Всеки от нас ежедневно е принуден да избира от огромно разнообразие марки храни и да сравнява коя от тях до каква степен отговаря на изискванията на неговото животно. Дали да изберем от популярните навсякъде марки или да се ориентираме към по-висок клас храна, супер премиум, холистична? Тук изборът много често се свежда до това как ние подбираме храната си и съответно какво качество искаме да дадем на своя любимец.

Нашият четириног приятел се нуждае от пълноценна храна, богата на витамини, минерали и висококачествени съставки. Именно това се отразява пряко на баланса в организма и неговото състояние. Екипът на Maxi Pet е наясно колко важна е здравословната диета и затова гарантира на милиони свои клиенти най-добрия избор от марки, включително някои, достъпни изключително в сайта като Rustican, Petkult, Remi или Wolfpack.

  1. Интерактивни играчки

Играта е изключително важна за здравето и щастието на любимците ни. Те имат нужда постоянно да се занимават с нещо и да изразходват своята енергия. Затова им купуваме разнообразни играчки, които да стимулират тяхното въображение и да ги занимават, дори когато нас ни няма вкъщи.

Тук изборът е важен според вида и породата на животното, но също и качеството и издръжливостта на играчката.

От плюшени птици за малки кученца, тунели за котки до клони за папагали и играчки за хамстери в Maxi Pet сме подбрали най-богата гама от различни видове и марки занимателни аксесоари, така че твоето животно да не спира да играе.

  1. Козметика за всички видове любимци

Лятото и слънцето не щадят нашата кожа и коса, а съответно това се отнася и за твоя космат приятел. Ако все още не сте се замислили за хидратиращ шампоан, подхранващ балсам и спрей за козина - време е да разгледате и да подсигурите тези толкова важни продукти. Вашият четириног приятел ще ви благодари за това!

Maxi Pet се грижи за животните в Европа вече над 20 години, като обслужва 10 млн. клиенти годишно. Нашият онлайн магазин вече е достъпен и за домашните любимци и собствениците им в България.

Само сега можете да пазарувате в Maxi Pet с 10% отстъпка на цялата поръчка, вижте тук.

А ако имаш въпрос и имаш нужда от помощ според вида домашен любимец - събрали сме съвети на едно място в https://moj.maxi-pet.bg/Моят-домашен-любимец/

MAXI PET - Любимците ни знаят защо!


Материалът е предоставен от Maxi Pet.