Куп родни звезди се присъединиха съм инициативата на Столична община "Не купувай! Осиновявай". Те се снимаха с очарователни бездомни кученца, апелирайки хората да си ги вземат за домашни любимци.

Ето как им благодари днес във Фейсбук Десислава Билева, заместник-кмет на Столична община, направление "Зелена система, екология и земеползване": "Повдигаме завесата на едно изумително представление! Кампанията ни "Не купувай! Осиновявай!" днес грейна с нови усмивки, посланици на доброто, приятели!

Снимка: Фейсбук страница на Десислава Билева

Благодаря, прекрасни Хора с огромни сърца! Вярвам, че звездите са звезди, когато пазят човещината в себе си, когато прегръщат и обичат с душа, когато не са нужни много думи,а само истинска кауза, която да запали искрата у тях!

Звездите на Театър София, любимци от театралната сцена, малките и големите екрани, днес изпълниха с вярата, енергията и топлината си приюта на Приют за кучета с. Горни Богров - Municipal Dog Shelter Gorni Bogrov, Sofia в Сеславци.

Лилия Маравиля, Силвия Петкова, Милена Живкова, Пламен Манасиев, Юлиан Малинов, Николай Димитров, Юлиан Рачков, Мила Банчева, Николай Върбанов и Владимир Матеев застанаха пред обектива на Lilia Yotova Photography за специалния ни съвместен проект, част от кампанията " Не купувай! Осиновявай!".

Снимка: Фейсбук страница на Десислава Билева

Адмирации за фантастичния актьор и грижовен баща Мартин Димитров, който подкрепи каузата със своята малка принцеса Жана! Това направи и Невена Калудова, която не само участва във фотосесията с дъщеря си Лора, но е и осиновител на куче от приют! Вярно, сподели, че домашният любимец е доста гласовит, но дарбите трябва да се развиват! Особено тази да правиш добро!

Цялата приказка ще разказваме и случваме заедно тепърва. Най-важното за мен е да изкажа дълбокото си възхищение към огромното сърце и всеотдайност на Neda Spasova / Неда Спасова която сътвори цялото това щастие! 

Снимка: Фейсбук страница на Десислава Билева

Благодаря, Неда! Благодаря на всички! Очаквайте скоро новини и подробности за начинанието ни с театър "София"! Респект!", написа Десислава Билева от Столична община.