Не търсете старите записки от мама, защото цялата рецепта е събрана в един буркан: суха смес за сладки. Готови за консумация само в няколко лесни стъпки. Bakery box пести личното ви време за истински важните неща.

Най-прекрасното време от годината, когато сме заобиколени от любимите ни хора, прекарано в уютния топъл дом с дебели чорапи и цветни пуловери. А на какво ухае Коледа? Джинджифил, канела, корички от портокал и неповторимия вкус на току-що изпечени сладки.

Не е необходимо да бъдеш кулинарен гений, за да изненадаш цялото семейство с тези тематични, сладки изкушения. Не е нужно да помниш рецепти, вече има Bakery Box!

Щастливи сме да ви изненадаме приятно с невероятно красивото и вкусно решение за ароматни коледни сладки, което е събрано в артистично декориран буркан.

За всички, които не са кулинарни експерти и не обичат да тестват нови и сложни рецепти, или за онези от вас, които са твърде заети професионалисти в кухнята, предоставяме "to do" идеята, която не изисква нито master chef умения, нито специална подготовка, но върши повече от чудеса - Bakery Box чудеса, и пести време!

Всичко, което трябва да направите, е да излеете сместа в тавичка за печене и да пуснете фурната на подходяща температура. А след това да поднесете уют и неповторим домашен вкус, като спестите вашето лично време за наистина важните неща.

Ако искате да вземeте за вкъщи от тези магични бурканчета и да подарите усещане за неповторимо ухание, Bakery Box ще се погрижат за това, като ви подарят и тематична коледна формичка, с която да приготвите красиви меденки.

Вкусни, ароматни и носещи настроението на празника - коледните сладки са веселото присъствие на празничната трапеза. Те са любими на малки и големи, а приготвянето им е ритуал, който доставя удоволствие и забава.

Вече не е нужно да помните рецепти. Bakery Box! А ти си мислеше, че е трудно?

Повече информация можете да намерите на официалния им сайт www.bakerybox.bg, както и на www.facebook.com/BakeryBoxBG.