Хиляди хора изпълниха новия шоурум на "Мебели Виденов", който бе открит в "Нощта на мебелите". Многобройните клиенти почерпиха вдъхновение за обзавеждане на своя дом от интериорните решения, разположени на 3 етажа и 3000 кв. м. площ.

Водещият на голямото откриване - Павел Владимиров, обиколи заедно с гостите всяка секция на магазина, а специалната викторина с награди направи разходката още по-забавна. На всеки етаж беше подготвено специално магическо представление. Летяща маса, предмети, които се превръщат в заек, златна рибка и още много фокуси забавляваха малки и големи. Впечатляващо танцово представление от светлини прикова погледите на всички посетители. Неонови подаръци, светлинна декорация и заря бяха само част от нощните светлини на шоурума.

Организаторите бяха помислили за забавления на цялото семейство. Най-малките посетители откриха нови хоризонти за игра в детския кът на магазина. Модерните интериорни решения на "Мебели Виденов" омагьосаха посетителите със стил и красота. Вдъхновението беше част от магията, която се носеше в "Нощта на мебелите".

Специално направена стая без гравитация привлече интереса на всички и се превърна в най-сниманата зона. Гостите се забавляваха с измислянето на различни пози, в които гравитацията да не ги "улови". Всеки можеше да сподели в социалните мрежи своята креативна идея със снимка и хаштаг #gravitychallenge.

Изненадите и наградите в новия шоурум на "Мебели Виденов" продължават. Всеки посетител може да се включи в голямата томбола до 20-и октомври и има възможността да спечели една от 333 награди - 3 ъглови дивана "Джъстин", 30 ваучера на стойност 300 лв. и 300 релакс стола Максим. Специално и само за този шоурум "Мебели Виденов" предлага 30% отстъпка за избрани продукти до 20 октомври.

С най-новия си магазин компанията залага съвременен имидж и един по-различен поглед към мебелите. Тук те са не само мебели, а носят душата и уюта на своя бъдещ дом.

Повече информация за събитието можете да видите тук >>

Материалът е предоставен от партньор на Дир.бг