Бела Торн се сбогува с единствената по рода си къща. 22-годишната актриса и певица, чиято кариера започна в "Дисни", обяви за продан своя дом. Сумата, която иска за него, е 2.55 милиона щатски долара.

Имотът се намира в квартал Шърман Оукс, Лос Анджелис, разположен в долината Сан Фернандо. Мястото е изключително популярно сред онези хора, които търсят крайградски удобства, тъй като в района има няколко търговски центрове, а близкият булевард "Вентура" е изпълнен с множество винени барове, кафенета и заведения, предлагащи мексиканска кухня или бърза храна.

Сградата се простира на цели 418 квадратни метра и разполага с пет спални и шест бани. Агенцията, заела се да ѝ търси нов собственик, отбелязва, че тя впечатлява както със своя екстериор, така и с интериора си, тъй като във вътрешността ѝ има множество цветни акценти и стенописи.

Вижте снимки >>

Към втория етаж води стълбище, чиито допълнително осветени стъпала напомнят за дъга. Всяко едно от помещенията е в различен цвят - например, едната всекидневна е боядисана в зелено, а другата в синьо. Освен това стените на някои от стаите са допълнително декорирани с хартиени рози и други изкуствени цветя.

Към просторната многоцветна кухня на първия етаж, която има голям остров с мраморен плот и е оборудвана с вградена машина за еспресо и уреди от неръждаема стомана, има широк и килер. Второто ниво на зданието е устроено като самостоятелен апартамент, предоставящо освен спалня в лилави тонове към, която има баня, украсена с фалшиви лози, така и разкошен дрешник в бяло и червено.

"Той просто трябва да се види, не може да се опише", пише в. "Los Angeles Times".

Плъзгащи се врати водят до задния двор, в който се виждат открит басейн, джакузи и вградено барбекю, заобиколени от многогодишни дървета. Домът предлага и смарт система за контрол над повечето уреди и удобства, както и озвучителна система, чиито тонколони са монтирани не само във вътрешната част на имота, но и във външната.

Къщата е построена едва през 2016 г. и още същата година става собственост на холивудската знаменитост, която плаща за нея 2.01 млн. долара.

В интервю със сп. "Vogue" Бела сподели, че е парите за покупката е събрала благодарение на... Инстаграм. Тя каза, че след края на снимките на сериала "Раздвижи се" през 2013 г., с който всъщност става популярна, е разполагала единствено с 200 долара. Но открила, че може да печели от социалната мрежа и така започнала да изкарва по 65 хил. долара на публикация в профилите си.

"Възнаграждението за публикуване на истории в Инстаграм и Снапчат е по-малко, отколкото за постоянен пост. За тях получавам между 10 и 20 хил. долара. За мен това си е работа, защото на 18-годишна възраст имах само 200 долара в банковата си сметка, а година по-късно успях да си купя тази къща", признава тя.

През януари т.г. Торн каза пред "LA Times", че е искала всяко помещение да бъде тематично, създавайки впечатлението, че човек всеки път навлиза в различен свят. Естествено, звездата се гордее най-много с "телевизионната зала", както я нарича, която освен с голяма плазма е снабдена и с камина.

През последните години актрисата е отдавала жилището под наем за фотосесии и други събития, но сега е решила завинаги да се раздели с него.