Великден. Едва ли има по-светъл и по-хубав празник от този. Първото нещо, за което се сещаме в тези моменти от годината, е какво ще сложим на масата, но защо не помислим и за това какво можем да подарим на наш близък приятел или роднина, а защо не и на себе си. Вече можете да откриете всякакви уникални намаления в Market.dir.bg. В него ще намерите вашите любими маратонки, дрехи, както мъжки, така и дамски. Но списък не приключва дотук. Любимите ви книги, стоки за вашия дом и здравословни храни са само част от нещата, които ви очкават.

Ако се чудите какво да облечете за празника, който ще прекарате с близките си, то ние сме се погрижили за това, като в сайта можете да намерите ексклузивни намаления на GUESS. Предложенията не свършват с това. В момента може да закупите елегантни рокли на Pinko, а с тях няма да останете незабелязани. 

Снимка: Market.dir.bg

Всички знаем, че една визия няма как да бъде напълно завършена без обувки. Е, помислили сме и за тях. Само сега може да си подарите маратонки Adidas, които са с уникални намаления само за великденските празници.

За тези от вас, които искат да останат насаме със себе си, предлагаме страхотни книги, а те ще ви пренесат в един друг свят. 

Kогато чуем за празник и то такъв като Великден, едно от първите неща, за които се сещаме са яйца и козунак, а може и маса отрупана с храна и всякакви вкусотийки. Доста от хората обаче спазват и хранителен режим, а за тях ще са нужни някои опции, с които да могат да си приготвят хем вкусен, хем здравословен козунак. Точно затова ние ви идваме на помощ с продукти, които ще ви бъдат от полза при направата на домашния козунак.

Един здравословен козунак не може без кокосова захар, за да заместим бялата, то ние ви даваме 15% отсъпка на точна такава. Все пак това, че са празници, не означава, че трябва да се отпускаме и да прекаляваме с храната, защото и това води до последствия за нашето здраве.

Снимка: Market.dir.bg

Дотук добре, но нека не забравяме, че на този празник има и много именици, които ще трябва да почерпят, а какво по-хубаво от кутия бонбони и не какви да са, а шоколадови със стевия.

Какво обаче е една трапеза без вино и то точно по празниците. Ние сме помислили и за това. Каквито и предпочитания да имате, то ние ви даваме промоция както на червено, така и на розе. А сега можете да ги закупите червено с 24% отстъпка, а розе с 15%.

Да, не можем да пропуснем и това. Разбира се, че Великден е свързан предимно с яйца и козунак, но това по никакъв начин не изключва и приготвянето на други вкусотии. Едно от тях може да бъде дроб сарма, но за нея ще ви трябва специална тава. Е, тя вече е тук и то може да я закупите с 10% отстъпка.

Снимка: Market.dir.bg

С новата услуга на Dir.bg - Market.dir.bg ние подаряваме на читателите на нашата медия 15 лв при регистрация и първа поръчка над 50 лв. В маркета ще може да избирате от над 14 000 продукта, налични към този момент в сайта, а те се увеличават с всеки изминал ден.

Снимка: Market.dir.bg