Както всяка година, така и през 2018 г. се сблъскахме с какви ли не предложения, твърдения и "научни открития". Вижте някои от най-фрапиращите.

Много видеоклипове съветваха дамите как да станат по-красиви в домашни условия, но тези напътствия също би трябвало да попаднат в раздела, който не препоръчва подражанието им. Американската видеоблогърка Лин Лю залага на изпиването на урината на кучето си, като се хвали със сияйната си кожа. В течността гъмжало от витамините A и E и имало най-малко 10 грама калций. Тя действала чудодейно и срещу акнето.

Друга съмнителна козметичка, британката Малдина Шриензанада, посъветва жените да се епилират с обикновена паста за зъби и куркума. При засъхването на пастата върху окосменото място тя се премахва с влажна кърпа заедно с излишните косми. А куркумата? Тя била за смазка и не участвала в епилацията, пише БТА.

Тук куриозите на 2018 естествено преминават към сродна област, също свързана с кожата - татуировките. Татуировъчното дело покори нови върхове, след като вдовицата на татуировчика Крис Уенсъл, Черил, реши да запази кожата с татусите му и да я вкара в картинни рамки. И едва след това да кремира съпруга си. Услугата по консервацията на татусите била осигурена от американската компания с настръхващото име "Спаси мастилото ми завинаги!".

Отлитащата 2018-а неочаквано обогати и гражданското право. Приносът като по чудо дойде от столицата на далечно Зимбабве. Съдебен състав в Хараре за пръв път гледа компенсаторен иск за разширена вагина. 29-годишната ищца Силиндиле Мангена изправи пред съда свръхнадарения в анатомично отношение Мугове Кирима. С своята мъжественост г-н Кирима безвъзвратно разширил интимната област на пострадалата, за което тя изиска компенсация в размер на 10 хиляди долара за реконструктивна хирургия.

Без да напускаме сферата на репродуктивната анатомия, ще отбележим тазгодишния пробив на куриозите, който би накарал да се изчервят адептите на "златното сечение" - от Евклид до Леонардо да Винчи. Става дума за публикация в списанието "Сексуална медицина", според която е открито и "златното сечение" на мъжкия полов орган. Най-голямо удовлетворение на партньорката давал еректирал пенис със следните пропорции - дължина 13,2 сантиметра и обиколка 11,6 сантиметра.

Британски статистици веднага обогатиха откритието, като установиха в кои градове на Острова мъжете не се радват на подобно "златно сечение" в интимната област и като следствие на това съгражданките им се чувстват най-необгрижвани в постелята. Антикласацията се оглавява от гр.Оксфорд с 58 на сто незадоволени дами, плътно следван от Бристол /56%/, Брайтън /55%/, Глазгоу /53%/ Нюкасъл 52% и Единбург /49%/.