Ако сте от хората, които вече са минали под венчилото, сигурни сме, че има поне едно нещо, свързано със сватбения ви ден, за което съжалявате. И ако е само едно, то нещата са си направо добре. Има хора, които съжаляват за сватбата си като цяло, както и за целия период на брака си след това. Но това е друга тема...

Днес ще стане въпрос за онези погрешни решения, свързани с големия ден, за които после младоженците си плащат скъпо и със съжаление си спомнят за тях дълги години.

Разбира се, доверяваме се на мненията, споделени от женени хора, публикувани в BuzzFeed.

"Съжалявам, че бях облечена в бяло. Мразя начина, по който изглеждам в бяло. Така че се чувствах некомфортно цяла вечер и изглеждах като гигантски бонбон маршмелоу. По-добре да се бях облякла в лилаво."

"Поканихме някои хора на сватба си, само за да не ги обидим и те ни показаха точно защо не биваше да ги каним."

"Избрах за кума една приятелка от детинство само защото като деца си бяхме обещали това."

"С мъжа ми се напихме толкова много на сватбата си, че прекарахме първата си брачна нощ на пода на банята, редувайки се кой да ползва тоалетната."

"Защо допуснахме да има деца на сватбата?! Направихме специална маса за тях с книжки за оцветяване и бордови игри, но те дори не докоснаха тези неща, а през цялото време се сърдеха и правеха сцени."

"Очаквахме, че това ще е най-хубавият ден в живота ни, а не беше и това е добре. Представете си, ако със съпруга ми не бяхме преживели по-хубав ден от сватбения си досега, изобщо нямаше да е хубаво, нали?"

"Съжалявам, че отмених решението си да направим сватбата си тематична, като избраната тема бе книгите. Но всеки ми казваше, че това е тъпо. А с моят партньор винаги най-силно ни е свързвала любовта към книгите."

"Ще ми се годежът ни да беше продължил повече от седмица."

"Оженихме се в общината. Имахме планове да направим истинска голяма церемония по-късно, но те не се осъществиха. Никога не облякох бяла рокля и исках баща ми да ме изпрати до олтара."

"Съжалявам, че позволихме на родителите ни да решават всичко вместо нас и да се месят. Държаха се наистина ужасно."

"Сгрешихме с размера на тортата. Имахме 120 гости, а огромна торта на три етажа и още една допълнителна. Толкова много торта остана..."

"Не трябваше да се опитвам да си правя забавни снимки с мъжа ми върху гърба ми. 120-килограмов мъж върху гърба на 55-килограмова жена не е добра идея. Навехнах си глезена и не можахме изобщо да отидем на партито за собствената си сватба."

"Определено сгрешихме с избора на диджей. той пускаше ужасни песни на сватбата ни. А аз не се противопоставях, защото не исках да съм от онези претенциозни и трудни булки."