17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех защо не се ожених за Пища Хувнагел.

Всеки си има принципи. Някои от тия "сватбени решения" са си направо смешни. Представям си как ще се кача на гърба на жена ми ... защото и аз съм 120 кила, а тя ... горката ... Трабва да си много зле да го направиш! Аз пък не съжалявам нито за миг за сватбата ми. В много тесен кръг, само най-близките, 20 човека и толкоз. Изпекахме едно агне, моето булче си купи страхотна рокля в цвят шампанско, която беше по тялото и и си я облича и сега, направи си страхотна прическа имаше сълзи и сополи както си му е реда абе ... идилия! Но беше супер! Хапване, пийване и ... да! Торта ВИНАГИ остава! След толкова ядене и пиене на кой му е до десерт?!? Той десерта е след сватбата за цял живот :D.

Супер

Пари на вятъра е сватбата. Най-интересното - хвърлили 30 бона за сватба, после нямали пари за детето. Да ги бяхте дали за детето трийсетте бона...

Можеше 10 бил за сватба и 20 за детето.

Бил-хил

Ето един виц по случая: * Една жена се събужда през нощта и чува мъжа й да ридае в кухнята. Притеснена тя отива при него: - Скъпи, добри ли си, какво е станало? Мъжът започва още по-гласовито да плаче, да хълца... - Помниш ли, когато... преди 20 години... баща ти ни хвана и ме заплаши... - или да се женим, или ще ходя в затвора? - Да, спомням си и какво? Мъжът отново избухва в сълзи: - Днес щяха да ме пуснат...

дето имаме по 25-26 години брак, А?

Боза! Както повечето статии в dir.bg

Но имам желание,но кой ще ме вземе. Немам имоти,купи и медали.....само едно добро и изстрадало сърце.

аз съм мацка и най-много обичам да правя секс с женени мъже. Досега никой не ми е отказал. Много е приятно. Много ме възбужда да нарушавам табутата ви.

Мастия

Аха, с женени чичовци с дебели щембета дето и старите им жени не ги щат ли? Ама Пропусна да кажеш че го правиш за пари, а това друго се нарича!

Ами готино ти е,защото не знаеш,че всичко е временно и си мислиш,че ще си "мацка" предизвикваща интерес вечно.Не ,не си,времето лети за всички.

Анкетираните са само жени. Все нещо им е накриво. След 3 брака, само хубави спомени от церемониите. Не съм сигурен за по добрите ми третинки, може и да бич-ват за нещо си.

защо ти трябваше да се жениш цели три пъти?! Сега едва ли си особено щастлив с третата жена, а сега като затвориха и кръчмите сигурно хептен не ти е леко.

Нека го знаеш от мен, а не да го научиш по трудния начин! Първи брак - ЛИПСА НА ОПИТ! Втори брак - СЛАБА ПАМЕТ! Трети брак - НЕПОПРАВИМ НАИВНИК! опит за четвърти брак - КЛИНИЧЕН СЛУЧАЙ!

И на следващата сватба моеш да пуправиш онва дето си сгрешил на предишната! Ас например още не съм обличела лилава рокла и не съм набила кумата си, та има още време и начини да се поправи грешката. Също, ке поканим котарака ми да ми е спецялен гост.

След сватбата въобще не съжалявахме за нищо, напротив искахме да го направим отново и отново. Сватбеният ден беше прекрасен.

Радвам се за Вас. Бъдете винаги щастливи.