Остават само няколко седмици до любимия, коледен празник, прекаран с най-скъпите ни хора, у дома, в уютна обстановка. Обичайната идилия, асоциирана с изобилстваща трапеза, блестяща елха, а под нея куп подаръци - за половинката, за четвъртинката, за детето, за кучето, котката и кой ли още не... Дотук добре!

Затова на тези от вас, които не могат да се отърват от непрестанния водовъртеж на работните ангажименти, лепкавия зимен трафик, семейните отговорности и почти изчезналото време за себе си, предлагаме решение. И то решение, което предвидливо ще ви спести няколко часа в изнервящ коледен шопинг сред километрични опашки от хора или сърфиране за идейни и практични подаръци в сайтове, които месеци след това ще ви досаждат с напомнящи реклами отвсякъде.

В сезона на подаръците има нещо, което никога не излиза от мода - да подариш изживяване и спомен на най-близките си хора. И най-вече да го споделиш с тях!

Дали само с любимия човек, или с цялата фамилия, няма нищо по-хубаво от малко коледно приключение, далеч от вкъщи и едновременно с това само на 40 км от София. Тази година си представяме една малко по-различна, по-неангажираща Коледа, или поне така ни се иска!

Само си представете празничните дни без слугуване у дома; без безкрайна подготовка, за да спазите традициите на празничната трапеза;  без уговаряне на агенции и уговарянето на "Дядо Коледа" вкъщи за децата.  

Вместо това заменяте скучните приготовления с най-близката ви компания, на маса с ястия, които отговарят на всякакви вкусове, специална коледна програма за големи, но и за малки. А, да, и прекрасно обслужване, което да се грижи за пълните чаши и разтребването на масите.

Така вместо да гладите покривки с коледни еленчета, докато питката се пече и чакате родителите на съпруга си, се отдавате на максимален релакс.  В петзвезден луксозен комплекс, разполагаща се на 3000 кв. м SPA зона, включваща билкова, финландска и руска сауна, ледена стая, леден фонтан, солено езеро за аква медитация, топла стая за аква релаксация, приключенски душове, калдариум, лакониум, релакс зала и вътрешни басейни с полуолимпийски размери... Не можем да се спрем! И докато плуваме в тях, се любуваме на невероятната природа и зашеметяващата гледка към планината.

Името на подаръка е SPA комлекса "RIU Pravets Resort". И понеже всеки петзвезден лукс се асоциира и с висока цена, не бързайте да се шашкате, тъй като тази година от екипът на хотела са подготвили повече от достъпни пакетни цени и оферти за вас.

Снимка: Riu Pravets

За тези от вас, които искат да пропуснат поредната Коледа у дома, семейните посещения, гледането на филми с Маколи Кълкин, купуването на излишни подаръци, ви предлагаме подаръка 2 в 1 или накратко предпразничната фантазията на екипа на #URBN - "Коледна седмица в RIU Pravets".

Съществуват три фази на човешкото развитие - да вярваш в Дядо Коледа, да не вярваш в него или да бъдеш Дядо Коледа. Бъди непослушен, спести му пътя и си причини една различна, релаксираща и супер достъпна коледна почивка.

Ако вече търсиш повече информация и искаш да си спестиш излишните празнични опашки, побързай и разгледай повече на: riupravets.bg/christmas-week

И резервирайте, защото местата свършват бързо.

Merry RIU Pravets!

Снимка: Riu Pravets