Проектът "Европа в Капки Поезия" на телевизия ММ стартира игра с Голяма награда електрически скутер и каска за този от вас, който открие най-малко 25 от всичките 32 стиха, изписани на тротоари из целия град.

Напомняме, че надписите се виждат само, когато завали дъжд или ги намокрите. Как ще го направите, ако времето между 5 и 18 ноември е сухо и слънчево, оставяме на вашето въображение.

Уникалният проект на екипа на телевизия ММ се прави за първи път в Централна и Източна Европа. Жителите и гостите на Пловдив могат да бъдат приятно изненадани, ако попаднат на един от 32 надписа поставени на 8 локации в Пловдив. Избрани са кратки стихове от популярни песни на български изпълнители и музиканти от всички страни от Европейския съюз.

Снимка: MMTV

Желаещите да се включат в играта "Открий надписа, снимай се с него и тагни MMTV във Фейсбук" са максимално улеснени и от факта, че на няколко от местата в Пловдив са поставени в близост между 5 и 11 надписа, което съкращава времето и усилията на участниците.

Ориентировъчни GPS координати вижте тук.

Освен примамливата Голяма награда електрически скутер ZERO 9 и каска LIVALL BH 51M, предоставена ни от нашите партньори от e-point.bg, има и не по-малко заслужаващи вашите усилия утешителни награди. Sport Vision ви подаряват спортни обувки, 3 сака, 3 тениски и 5 шапки на марката Champion. От Kwiat получавате модерни очила Exclusive KS EX 9141 A, за поддържане на формата ваши могат да бъдат и 4 бр. карти за фитнес Kamato. Имате шанс да спечелите и 5 бр. тениски от Rollmann на радио шоуто Let"s be Close на Dr.Feelgroove и 5 бр. рекламни възглавнички на фирма SEOMAX.

Всичко за Играта "Открий надписа, снимай се с него и тагни MMTV във Фейсбук" и правилата по нейното провеждане може да прочетете тук.

"Европа в Капки Поезия" е част от програмата на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.