Ходенето по срещи не е никак лесна работа. И без това всичко вече се случва онлайн, дори и свалките, така че излизането "на по питие" си е чисто мъчение. Особено ако единият от двамата не е много наясно какво иска.

Никак не са малко случаите, в които, след първата среща започнем да се заблуждаваме, че нещата ще се получат. Дамите сякаш по-често изпадаме в тази ситуация и може да направим грешка след грешка, мислейки си, че и мъжът иска същото. Оказвайки му прекалено много внимание обаче, рискуваме да загубим интереса му и да му станем досадни.

Гротескно, но факт, както бе казал Боб Марли:

"Проблемът е, че хората се мразят, когато са истински, и са обичани, когато са фалшиви." - Боб Марли

Често и в отношенията между мъжа и жената нещата стоят точно по този начин. Има, разбира се, много знаци в поведението на мъжа, които веднага могат да накарат жената да осъзнае, че той не си пада по нея и не бива да си губи времето, за да му се хареса. Ето и поне 9 от тях.

Не ви гледа в очите

Ако един мъж си пада по вас, той ще иска да гледа в очите ви. Понякога ще се заглежда в тях, което може и да ви накара да се чувствате неудобно. Ако мъжът не гледа към вас, най-вероятно изобщо не се интересува от нещо по-сериозно от приятелство.

Не ви пише

Ако сте били на среща с мъж, той ще ви пише, за да се увери, че всичко е наред. Ако му отговорите, но той замлъкне и повече не ви пише, значи не е особено заинтересован от вашата персона. Мъж, който иска да ви види отново, ще се опита да направи уговорка дори още по време на първата ви среща, за да е сигурен, че няма да му откажете.

Докато сте на среща, той се занимава с телефона си

Ако сте заедно, но той си гледа телефона, това е знак за едно: скучно му е. Колкото повече вниманието му е насочено към телефона, толкова по-малко е насочено към вас. И обратното.

Говори за други жени

Е, това е елементарно. Ако говори или заглежда други жени, или е мръсник, или ви вижда повече като приятелка, отколкото като половинка. Ако искате този мъж да си падне по вас, покажете му, че сте жената, която търси.

Не го интересуват емоциите ви

Ако един мъж иска да се грижи за вас, значи се интересува от вас. Ако ви е тъжно, а на него изобщо не му пука, забравете за нещо повече от негова страна.

Търси си извинения

"Утре няма да мога", "Ще ритам", "Много работа имам". На всеки се случва да промени плановете си. Но ако този мъж повече от два пъти ви откаже среща, значи просто не иска да се виждате.

Търси ви, само ако му трябвате или късно вечер

Ако такъв е случаят, това си е чист вид използване. Когато ви пише или се обажда вечер, само за да правите секс, но когато вие искате да се видите, той си намира извинение, значи ви търси само с една-единствена цел. Ако ви кани да гледате филм само тогава, когато той реши, говорим за същото.

Смее се фалшиво

Ако мъжът срещу вас ви се усмихва, само за да не ви обиди, значи не сте му забавна и в момента би предпочел да е някъде другаде, но не и с вас.

Докосва ви като приятел

Обърнете внимание на начина, по който мъжът ви докосва. Ако ви хваща за рамото, гърба, главата и т.н., то той по-скоро няма никакво сексуално влечение към вас.