Казват, че сексуалността на една жена се предава по наследство. Тя е нещо понякога крещящо, друг път едва доловимо. Някои дами знаят как да я използват по удивителен начин, други я имат, но просто не умеят да я разкрият напълно.

Съществуват обаче няколко женски трика, които правят дамите абсолютно и винаги неустоими за представителите на мъжкия пол или поне за онези, които са сексуално привлечени от жени.

Когато жената прехапва устни

При повечето хора още от ранна детска възраст прехапването на устните е знак, че се вълнуват или ги е страх. Когато една красива дама направи това обаче, тя моментално приковава вниманието на мъжа.

Снимка: iStock by Getty Images

Гладката кожа

Нищо не е по-възбуждащо за мъжа от гладката кожа на жената. Неслучайно дамите са започнали да премахват космите от телата си още в древен Рим и Египет.

Строгата прическа

Когато косата е вързана високо - на кок например, това придава по-строга визия на жената. Освен това открива ушите и врата, които също са доста привлекателни зони за мъжете.

Нестандартна визия

Когато един мъж види жена, която се откроява, той инстинктивно иска да научи повече за нея. Дамите с повече татуировки по телата си, с пиърсинг и т.н. действат възбуждащо на някои мъже.

Снимка: iStock by Getty Images

Жена, облечена в мъжка риза

Това е знак за мъжа, който сякаш му казва "Искам ризата ти близо до тялото си".

Поглед през рамото

Мистериозният поглед през рамо носи специална магия. Никак не е случайно, че в много рекламни постери залагат точно на тази визия на жената.

Увереност

Когато една уверена жена влезе в стаята, тя никога не остава незабелязана от мъжете. Но тази увереност не бива да бъде прекалена и да се бърка с огромното самочувствие. То е нещо, което по-скоро отблъсква хората.

Блузи и рокли с голи рамене

Истината е, че голите рамене провокират в мъжа желанието да обгърне и закриля жената. Този стил на обличане добавя към сексапила на една жена.

Снимка: iStock by Getty Images

Грациозна походка на високи токчета

Много жени харесват високите токчета, но не всички изглеждат добре с тях. Магията се получава само когато дамата може наистина грациозно да върви на високи обувки.

Секси глас

Мъжете не могат да устоят на дълбок и шепнещ глас като този на Мерилин Монро например.

Снимка: Скрийншот Pocked Mags

Сочни устни

Плътните и меки устни са един от най-сексапилните знаци за женската привлекателност. Но ако нарочно ги направите прекалено големи, има голяма вероятност да предизвикате обратен ефект при мъжете.

Снимка: iStock by Getty Images

Елегантност

Елегантността включва всеки малък детайл от външния вид до обноските на дамата. Тя е в дрехите, които жената носи, в прическата, която е избрала, в жестовете и думите ѝ, както и в бижутата, които е сложила по определен повод.

Естествен грим

Когато един мъж види красива жена без грим или с дискретен грим, той ще бъде много по-очарован. Тежкият грим най-често говори, че жената има някакви недостатъци, които иска да прикрие на всяка цена.

Снимка: iStock by Getty Images

Искрен смях

Забелязали ли сте колко често жените прикриват устата си с ръка, когато се смеят. Повечето дами се страхуват, че изглеждат нелепо, когато се усмихват и че това ще развали безупречната им визия. Всъщност мъжете харесват искрения смях и откритите емоции.

Снимка: iStock by Getty Images