Всяка година Денят на детето се отбелязва с голям ентусиазъм в различни страни по света, отправяйки послание за защита на децата и подобряване на живота им. Международният ден на детето е приет официално през 1950 г. от ООН и се отбелязва на 1 юни. В някои страни се чества на други дати.Advertisement

Този ден е посветен на подобряване на благосъстоянието на децата, повишаване на осведомеността за техните права и насърчаване на единството и задружността сред децата по целия свят.

Детството е важен етап от растежа в живота на всеки индивид, определящ как се проявяват зрелостта и в по-късните фази от живота му. Така че не забравяйте да празнувате децата и да ги зарадвате с желан подарък.

Днес ще ви представим списък с подаръци, подходящи за Деня на детето, с които можете да направите този ден по-специален за децата около вас:

Детска тоалетка Frozen за момиче

Market.dir.bg

Купи Двете сестри Елза и Анна са любими героини на много момичета и всичко, свързано с тях, е желано от децата. Този комплект включва 14 части, включително сешоар, огледало, парфюм, гребен, диадема, пръстени, червило, четки за гримиране и др.

Детски супермаркет

Market.dir.bg

Купи Тази игра е със звуци и много аксесоари. Продуктите са с цена и могат да се претеглят на везната, скенерът и телефонът за данни имат електронен звук. Ролевите игри насърчават въображението, творчеството, съпричастността и способността за решаване на проблемите на децата и им помагат да разберат света около тях малко по-добре.

Колекционерска количка Porsche 718 Boxster

Market.dir.bg

Купи Колите са неизменна част от детските играчки на всяко момче. С количките Bburago играта ще стане толкова очарователна, че ще бъде невъзможно детето да спре да играе! 

Касичка за оцветяване

Market.dir.bg

Купи Ако искате вашето дете само да създаде нещо свое, тази касичка за оцветяване е добър вариант. Към нея има бои в 5 цвята, с които детето да оцвети своята касичка така, както то само прецени. Един чудесен начин да му осигурите забавно занимание.

Голяма преносима работна маса и чанта с инструменти 2 в 1 Mickey

Market.dir.bg

Купи Тази маса се сгъва и се трансформира в удобна чанта за носене. Състои се от 24 части - механична бормашина, гаечен ключ, отвертка, гайки 6 бр., винтове 10 броя, рафт за ремонт.

Интерактивно куче бай

Market.dir.bg

Купи Всяко дете мечтае за свой домашен любимец. Не винаги е възможно обаче да му го осигурим, но интерактивните играчки са добра алтернатива. Играчката има звукови ефекти, движение и дори функция за облизване - работи с дестилирана вода. Бауи реагира на звуци, като прави малки скокове и се облизва. Повикай Бауи и той ще ти покаже своето щастие, давайки целувка.

Моята първа кухня

Market.dir.bg

Купи Този детски комплект на Мини Маус е идеален подарък за всяка малка домакиня. Комплектът съдържа кухненски прибори - 12 аксесоара, печка с котлони и рафтче. Комплектът е направен от качествена пластмаса.

Домино с героите от филма Cars

Market.dir.bg

Купи Домино е игра, която стимулира логическо мислене на детето. Тази класическа игра е с модерен дизайн и несъмнено ще предразположи мъничетата към весели игри и занимания. Частите са изработени от естествени и здрави материали, достатъчно големи, за да са удобни за хващане от малките ръчички на детето.

Голям чаен комплект Minnie за момиче

Market.dir.bg

Купи Комплектът се състои от 35 части - чаши за чай, чинийки, чайник, каничка, вилици, ножчета и 11 декоративни сладкиша. Той е чудесен подарък за вашето момиченце, предлагайки му забавна и цветна игра.

Дървен пъзел - влакче

Market.dir.bg

Купи Цветното дървено влакче се състои от 3 вагона и 15 пъстри дървени кубчета, които могат да се подреждат в различни комбинации. Колелата на влакчето се движат, а вагоните могат да се сглобяват и разглобяват. Тази играчка спомага за пространственото мислене, разпознаването на цветовете и формите, развива логическото мислене и съобразителност на детето.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Market.dir.bg