За всеки родител има момент, в който дали от безсилие, спонтанност или заради нечий леко странен съвет, прибягва до възпитателни методи, които меко казано можем да наречем особени. И като казвам "меко", то това е възможно най-деликатната дума, която мога да употребя в случая.

За да ме разберете съвсем правилно, ще ви задам няколко бързи въпроса. Бихте ли изяли плацентата си? А бихте ли хранили детето си като сами сдъвквате храната и му я давате от собствената си уста? И не на последно място - как гледате на целенасоченото подлютяване на детски езици с възпитателни цели?

Стреснахте ли се вече? Аз също, защото всички тези неща се случват наистина! И не просто има хора, които го правят, но освен това гордо разказват наляво и надясно за своите практики. Е, добре дошли в Холивуд! Блясък, лукс, неограничени възможности и много, ама много шантави родители. Именно за тях ще си говорим в днешния епизод.

От видеото ще научите за най-налудничавите майки и татковци сред звездите. Предварително поднасям извинения на заклетите фенове, но надълго и нашироко ще обсъдим какви ги вършат с децата си Том Круз, Кристина Агилера, Гуинет Полтроу, Алиша Силвърстоун, Ники Рийд и куп други холивудски емблеми.

Разбира се, няма да подмина и собствените си родителски глупости, така че спокойно можете да се посмеете и на мен. Все пак държа да отбележа, че никога не съдя родителите за избора им, защото няма как да влезем в чуждите обувки и напълно да разберем мотивите, довели до тези странни решения. Затова нека просто се усмихнем с поредните сензации отвъд Океана.