Константина Живова, която стана майка за втори път преди два месеца, отговори на въпросите на феновете си за това как поддържа формата си след раждането на дъщеричката си Каролин.

Вижте Константина след раждането >>

Тв водещата разкри, че според нея не е в перфектна форма, тъй като по време на бременността е качила килограми, което си личало най-много на ръцете и в областта на корема.

Живова разказва, че когато е забременяла е била 48 кг, докато с първото си дете, е била едва 45 кг. Константина е установила, че и годините оказват своето влияние, тъй като преди 10 години, когато се появява дъщеря ѝ, е успявала по-бързо да влезе във форма.

Водещата разкрива още, че винаги е била слаба и не ѝ се налагало да спазва режим за отслабване и дори се е опитвала да качи килогарми, като веднъж е успяла да се сдобие с цели 2 кг отгоре за 3 месеца.

Когато влиза в болницата за раждането на малката Каролин, се оказва, че е 70 кг, а преди седмица, когато се претегля във фитнеса, който посещава, установява, че в момента е 59 кг.

Живова споделя, че не иска да отслабва много, а по-скоро би искала да стегне тялото си в областта на корема и гръдните мускули.

В момента прави 10-минутни тренировки, за които черпи идеите си от интернет и се старае да се упражнява всеки ден, а освен това ходи и много пеш.

Преди бременността си се е хранила с абсолютно всичко, а от около месец е ограничила хляба, като приема повече ориз и паста.

"Смятам, че човек, ако хапне нещо, което много му се яде, е по-добре, отколкото да го гледа и да го мисли", споделя Константина и допълва: "Насладата от храната също не позволява да качваме килограми, затова не бързайте."

Тя планира и да се завърне към тренировките във фитнеса, но не толкова активно, колкото го е правила, докато е била водеща на сутрешен блок, а по-скоро 1-2 пъти в седмицата.