През последните няколко седмици темите, които подбирам са свързани с ваканции, море и слънчеви плажове. И това съвсем не е случайно, приятели. Време е за почивка! Последното заключение важи с пълна сила и за мен и моето семейство. Днес е последният ни епизод, но само за кратко, защото ще се видим отново съвсем скоро, когато ще имаме куп нови теми за обсъждане. И тъй като на всички ни предстоят летни и щастливи мигове, за финал ви оставям компилация от най-забавните моменти през изминалите 8 месеца, в които сме заедно. 

Вече съм ви споемнавала, че самоиронията е качество, което много ценя. И макар всички теми, за които говоря в поредицата Fab Mama, да са сериозни и важни за нашите деца, аз не съм специалист, лекар или педагог, а майка на три прекрасни деца, която споделя с вас личния си опит и наблюдения. Затова и работата ни по този проект преминава в шеги, закачки и много смях. В последното можете да се уверите сами от видеото, което събира най-смешните ситуации по време на снимки, които с радост споделям с вас.

Желая ви незабравими летни спомени, вълнуващи приключения и плажни емоции. Събирайте тен и нови идеи, защото ще видим скоро, за да се подготвим за първия учебен ден през септември. До скоро!