Актрисата Дженифър Лав Хюит, позната с ролите си във филмови и телевизионни продукции като "Знам какво направи миналото лято", "Гарфийлд", "911" и "Шепот от отвъдното", роди третото си дете, пише сайтът на сп. "Пийпъл".

42-годишната актриса лично е съобщила радостната вест, че със съпруга й Брайън Халисей, който също се изявява на актьорското поприще, отново са станали родители.

От публикацията на Дженифър Лав Хюит в Инстаграм стана ясно, че бебето е момченце, за което щастливите родители са избрали името Ейдън Джеймс.

Актрисата оповести през май, че очаква трето дете, като не скри, че бременността й е била изненадваща.

"Не сме изключвали възможността за трето дете, но определено не сме мислили, че това ще се случи през тази луда година, която целият свят преживява. Знам, че сме отгледали две наистина специални деца, които ще бъдат страхотни модели за подражание. Получихме толкова приятен, красив, изненадващ подарък в необичайно време, за да можем да направим всичко това отново с друго малко човече", сподели тогава бъдещата майка.

Дженифър Лав Хюит и Брайън Халисей са семейство от 2013 г. Двойката има 7-годишна дъщеря, Отъм Джеймс, и 6-годишен син, Атикъс Джеймс, припомня изданието.