Многодетна майка: Дженифър Лав Хюит роди трето дете

42-годишната актриса разкри, че бебчето е момче и се казва Ейдън Джеймс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На таз тройни близнаци бих и направил.

Ама нямаш желание. Щото нямаш възможност.

То и аз се чудя, как на толкова години, мъжът й прави секс с нея? Не, че е грозна, ама все пак е прехвърлила годинки.

Той е по-стар от нея. За него си е млада.

коментарите, ма уроспио?

Хлебецът й е това. Малко клисав, чер, но леб!

Момче , момиче- няма значение! ...То датова и дираджиите тука...

Сладурана е, не и много одъртяла , става още за разплод.

Многудетнъ?

А да продължава... С този нейн широк....възглед може още два пъти по толкова.

Не очаквали, но станало . То да забременееш или трябва секс, или с инжекция, не може да дойде с храната или кафето. Колко е изненадана милата, какво иска да каже, въобще не разбрах. Нищо , че майката понякога й клопа дъската, да е живо и здраво бебето( в началото на статията е момиче, после момче, и аз тотално се обърках).

е редко тъпа офца...

В началото на статията пише, че има момиче, после пък - момче :)

Сгодна кака, макар и на години вече. Аз също бих й направил проба за близнаци. А, честито.

Еми да им е честито и със здраве да си го гледат. Тези дежурни американски суперлативи за двете прекрасни деца ми идват в повече, а и не 6 и на 7 не са ги толкова отгледали, щото ядовете с тийнейджърските години тепърва предстоят, ама....пак е добре . Не знам как изглежда бащата, но тя е красива жена, та е добре и че е момче, защото ще прилича на нея. А и за холивудска двойка са доста нормални

Те не са като тебе от заплата до заплата, ще си наемат многобройни слуги да отглеждат децата, те самите ще си веят байрака.

сгодна женица беше тоест като я погледнеш само и си опънал палатката са все тая може да се насочи към осиновяване на негърчета като Джолито

Пра-баба ми е имала 11(единадесет деца). Доживя до 94 г., лека и пръст. Сред тях има успешен имигрант в Швейцария, професор по право, хотелиер преди ВСВ, полковник от БА след ВСВ и т.н. P.S.: Българката/европейката вече я мързи да гледа. Ражда по едно дете, защото не може да роди половина. Заради това римляните и бежанците ще ни заместят.

Ти лично колко деца имаш? Защо нямаш като прабабка ти 11 или 12? Много ми е интересна фамилията ти, защото бая послъгваш.

Че се припозна в българката, която ражда едно, защото не може да роди половина?

Май те засегнах, педалче смотано. Мъж съм. А ти гейче ли си само ми кажи? Колко зеленчука имаш, момиченце? Сега ще ми кажеш ли фамилията си, че искам да направя една справка, защото знам за всички учили в Швейцария преди 1944 година.

И предполагаш, че всеки който иска от жена си повече от едно-две деца е педал? Едва ли. Можеш да имаш чурка, ама тя ти е само за чуркане. :-)

Я вземи, та роди ти, като е толкова лесно. И раждането, колкото и да боли, е май най-лесната работа. Само че после трябва да съвместяваш болничните заради неговите неизбежни детски заболявания с работата. С едно все ще успееш някак, ама за още едно? колко работодатели ще те изтърпят, а?И понеже явно си мъж, що не вземеш да станеш бизнесмен и да развиеш необичайно щедра и либерална политика към младите майки , а?

След второто дете мъжа спира да прави секс, няма как да му натресеш сметките за още 5-6.

Остави това, отглеждането на дете в бяла държава струва около милион лева, а цените в БГ са почти същите. Кой печели толкова в БГ?

Мързи я, друг път…Живеем в така устроено общество, че е доста по-трудно да отгледа едно работещо семейство повече деца. Обикновено няма кой да помага-бабите са и/или далеч и работещи в 90% от случаите. За драмите с ясли и детски градини да не говорим. Много е лесно да се маха с пръста и да се дават клиширани определения. Раждаш дете, учиш се да го гледаш а часовникът тиктака и мястото ти на работа поизстива… Да, законът пази майките до 3 г. Но самият факт да си аут от работната система за година -две си е доста обременяващ. И не си бил на ваканция, почивка а 24/7 майчинство!