Плажът е страхотно място за създаване на едни от най-хубавите спомени в живота на децата, така че всяка игра, която насърчава цялото семейство да се забавлява, е добре дошла. Може да включите и малко приятелско състезание за още по-забавен елемент.Advertisement

Морето е любимо място през лятото и предлага безброй забавления за големи и малки. Дори водата сама по себе си е достатъчна, за да се забавляваме цял ден, но за да бъде още по-незабравимо на морето, може да се запасите с някои играчки, които ще направят престоя на детето ви още по-влънуващ.

Изборът е наистина голям - от образователни играчки, които развиват въображението на децата, до устойчиви на атмосферни влияния и водоустойчиви пособия за игра, които развиват двигателните умения, както и надуваеми играчки. Наистина има по нещо за всеки.

Вижте най-добрите играчки, игри и плажни аксесоари, които ще забавляват неуморно децата ви това лято:

Детски комплект за пясък

Market.dir.bg

Купи Играта в пясъка носи многообразие от предимства за физическото, умственото и социалното израстване на децата във всяка възраст. Комплектът ще помогне на вашето дете да сътвори най-големия, най-здрав и най-красив пясъчен замък.

Детски плавници

Market.dir.bg

Купи Плавниците мoгaт дa се изпoлзвaт кaктo в бaceйнa, тaкa и в мoрeтo. Изработени са от висококачествен силикон. Те спомагат за повишаване на гъвкавостта на крака. Освен това те повишават силата и издръжливостта на краката.

Воден пистолет

Market.dir.bg

Купи Водните пистолети са любими на децата, а има ли по-подходящо място от морето да им позволите да си играят с тях! Те са цветни, забавни и будят голям интерес в децата. Не пропускайте да им подарите воден пистолет.

Детски надуваем басейн

Market.dir.bg

Купи В най-горещите следобедни часове надуваемите басейни са много подходящи за игра. Можете да го напълните с вода и да го сложите на сянка, където вашето дете ще се забавлява цял следобяд. Басейнът е подходящ за 2 деца с тегло до 54 кг.

Детски очила за плуване

Market.dir.bg

Купи Този класически и изчистен модел очила за плуване от здрава пластмаса и качествен силикон е оборудван със специална кутия за съхранение. Очилата са подходящи за всякакви видове занимания във и под вода.

Детско фрисби

Market.dir.bg

Купи Хвърлянето на фрисби е свързано с лятото и слънцето, а това фрисби е във формата на батаранг и допълнително ще привлече вниманието на вашето дете. Изработено е от меки, безвредни PU материали, така че да не боли дори и при удар.

Детска надуваема лодка с облегалка

Market.dir.bg

Купи Плувайте по водата и се наслаждавайте на слънцето с тaзи надуваема лодка. Тя е изработена от здрав винил и има две въздушни камери. С нея можете да се отпуснете по най-добрия начин, благодарение на въздушните камери, подлакътника и поставката за чаша. За по лесно качване, тя е снабдена с 2 дръжки.

Гребла за лодка

Market.dir.bg

Купи Греблата са трисекционни, с оребрени лопатки. Имат пръстени за фиксиране към надуваема лодка. Изработени са от безвредна и издръжлива пластмаса. Може да ги комбинирате с детската надуваема лодка с облегалка.

Детски плажен комплект за игра със сладоледени фунийки

Market.dir.bg

Купи Този детски комплект е идеален за игра на брега на морето или в пясъчника. Детето ще може да направи три варианта на сладолед с цветните формички. Изработен е от висококачествена цветна пластмаса.

Комплект маска за гмуркане с шнорхел в кутия

Market.dir.bg

Купи Детският комплект за плуване включва шнорхел, плувни очила и плавници С него ще позволите на детето си да открие тайните на подводния свят и ще му подарите часове подводни забавления.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Market.dir.bg