Бременността е специален период от живота на всяка майка. Той може да се окаже и много специален за татковците също, както и за приятелите на бременната дама. Може да се окаже доста забавен и за околните, стига да погледнем от смешната страна на нещата. За това ни помагат историите на потребителите на социалните мрежи, които разказват забавни случки за бременността.

Вижте ги!

Един мой приятел отиде в аптеката с бременната си в осмия месец съпруга, за да купят тест за бременност за друга наша приятелка. Когато влязоха, приятелят ми каза на аптекаря, говорейки за жена си "Все още не е сигурна". ( Sanja Tasić / Facebook)

Отидох в болницата, за да раждам третото си дете със секцио. Когато ме попитаха "Какво да бъде?", аз отвърнах "Имам две момчета, така че нека е момиче!"

"Имах предвид каква упойка предпочитате", отвърна анестезиологът. (Annette Tranter / Facebook)

Когато бях бременна в осмия месец, попитах съпруга ми дали е гледал "Чародейките". Той каза, че не е. Тогава аз започнах да плача и да подсмърчам, казвайки му, че ние двамата нямаме нищо общо, че няма начин да останем заедно и защо изобщо ще имаме дете в тази обречена връзка. Това беше преди пет години, а вече от 10 години сме заедно. Той все още е най-добрият ми приятел и все още не е гледал "Чародейките". (Dawn Worobey / Facebook)

Докато бях бременна, един ден отидох на работа с рокля без ръкави, но я бях облякла на обратно. Когато попитах колегите ми защо не са ми казали, отговориха, че много ги е било страх да го споменат. (Barbara Reeves / Facebook)

Отидох на доктор, защот нещо се бях разболяла. Направиха ми изследвания и ми казаха, че имам 6 месеца. "6 месеца живот?!", попитах ужасена аз. "Не, бременна в 6-ия месец". (Connie Wraight / Facebook)

Около един месец преди раждането на бебето ми получих цветя за рождения си ден и ги оставих пред входната врата. Всички съседи помислили, че съм родила и не спряха да ми се обаждат цял ден. (Julie Tronson Pienaar / Facebook)

Когато бях бременна, обичах да сядам на фотьойла, а папагалът се пързаляше по корема ми и пееше весело. Но определено не беше щастлив, когато бебето го изритваше. (Colleen McKernan / Facebook)

Бях бременна с близнаци, когато заведох 18-месечната си дъщеря в МакДоналдс. Тя обаче се покатери най-горе на пързалката и изведнъж се паникьоса. Успях да се покатеря и да я стигна, но установих, че не мога да се върна по същия път. Бях огромна. Вместо това реших да се пуснем по пързалката. ГОЛЯМА ГРЕШКА. Заседахме и мъжът ми трябваше да ни освободи. (Torie Newman / Facebook)

Докато бях бременна с второто ми дете, 6-годишната ми дъщеря влезе в банята по времето, когато се къпех. Каза ми "Мамо, станала си дебела", а аз отвърнах "Мила, нали знаеш, че има бебе, което расте в корема ми?". "Да, но какво расте в дупето ти?", отвърна тя. (Lorielle Blackwell Gutting / Facebook)

Когато родих сина ми, бях в стая с 4 други майки. По едно време се събудих, а леглото ми бе изместено в коридора. Когато попитах сестрата защо съм там, тя каза, че съм хъркала толкова шумно, че останалите майки не могли да заспят. (Christine Cunningham / Facebook)