Откривамe октомври с нова тема и нов гост! В студиото на "Гласът на Мама" с Юлия и Криси този път гостува майка на трима, блогърка, инфлуенсерка и изобщо активна по всички фронтове жена. 

Даниела Динева, известна повече като Hey Daniella е една от най-популярните кулинарни блогърки у нас. Тя е повече от 10 години в онлайн пространството с блога  Cook and Bakes и съчетава готвенето и кулинарните идеи с отглеждането на трите си деца. 

Този път говорим за стъпките в първия триместър от бременността - какво е редно и какво не е редно да правим и изобщо има ли правила и кой ги задава?

Трябва ли да се споделят новините за бременността или пък не (по стара бабешка традиция). Според Даниела всеки има своето усещане кое е най-правилно и как трябва да действа в тази ситуация. 

"Аз съм много интиутивен човек и всеки трябва да прецени кое е най-добро за семейството му"

Първото дете на Даниела се ражда чрез инвитро и чакано цял един съзнателен живот, както казва тя - около 12 години.

"През целият път, през който бях минала, бях опитала всички видове мантри, които да ми помогнат да забременея".

Въпросите са много, но трябва ли да се фрустрираме например от това, че ни се яде синьо сирене, как иначе оцеляват бременните жени във Франция? Повдигаме темата и за престараването в пазаруването и отделянето на прекалено много внимание на вещите. 

Снимка: Hey. Daniella

"В крайна сметка на едно бебе му е нужна прегръдка, кърма и няколко чифта памучни дрешки и памперси" казва още Даниела.

Снимка: Hey. Daniella

Целият разговор чуйте в звуковия файл!