Тази есен ще говорим на езика на музиката. Защото тя има силата да сближава като създава безценни моменти! В средата на ноември националната кампания "Да бъдеш Баща" ще отбележи Седмицата на бащата с ритъм, импровизации и добро настроение. От 9 до 15 ноември татковци и деца ще могат да се включат в забавното онлайн предизвикателство "Ритъм с татко" със свое музикално изпълнение. Време е да извадите тенджерите и всички вещи, които създават разнообразни звуци. Сцената е Ваша!

Този месец националната кампания "Да бъдеш Баща" ще отбележи международната Седмица на бащата с онлайн предизвикателството към бащи и деца "Ритъм с татко". Всеки звук може да се превърне в мелодия с необходимото въображение. Защото музиката е навсякъде около нас! От 9 до 15 ноември, с помощта на своите татковци, малките меломани ще имат възможност да запишат музикално видео и да включат семейния тандем в музикалната поредица на кампанията.

"Музиката ни предлага свободата да изразим себе си по свой неповторим начин. Независимо дали обичаме да пеем, да танцуваме или да слушаме любими песни, тя присъства в живота на всеки един от нас от най-ранна възраст. На фона на музиката се случват някои от най-хубавите семейни моменти - затова решихме темата на Седмицата да бъде повод за споделено време между бащи и деца. Когато творим и се забавляваме с нашите деца, ние изграждаме своя ритъм - този, който остава за цял живот!", споделя екипът на националната кампания "Да бъдеш Баща".

Снимка: Национална кампания „Да бъдеш Баща"

Всеки, който обича да тактува, да припява и да експериментира с измислени инструменти в домашна среда, може да запише свое видео с хаштаг #РитъмСТатко #СедмицаНаБащата. Трима от участниците, които ще бъдат избрани на случаен принцип, ще получат и специални награди.

Повече за онлайн предизвикателството "Ритъм с татко" можете да откриете на фейсбук страницата на националната кампания "Да бъдеш Баща".