Модната индустрия се променя. Моделите, наподобяващи кукли, които бяха популярни в миналото, отстъпват място на хора, чиято красота е необичайна и оригинална.

Вижте снимки >>

Ние подкрепяме тази тенденция и разнообразието. Представяме ви най-известните необикновени модели днес.

Бий Мелвнин

Бий Мелвнин е от Гамбия и нейната невероятна визия определено привлича вниманието. Много тъмната ѝ кожа, в контраст със светлата ѝ коса изглежда абсолютно зашеметяващо. Тя има над 400 хиляди последователи в Instagram профила си.

Моли Беър

Моли е позната като "извънземното момиче". Има необикновено лице и веднъж дори казва: "Никога не бих си помислила, че момиче, което е прекарало по-голямата част от детството си с една вежда, очила и тениска на Йода, ще бъде във Vogue Italia."

Касил Макартър

"Изисква се много кураж да бъдеш човекът, който искаш да си", казва трансджендър моделът. Марк Джейкъбс и Калвин Клайн тотално я обожават. Касил е родена жена, но през 2016 започва работа в модната индустрия като мъж.

Касил Макартър

Снимка: Instagram

Адоа Абоа

Адоа е привлекателна най-вече заради искреността си. Винаги е била много откровена, когато говори за зависимостта си от наркотици и критикува стереотипите в модната индустрия. Всеки път, в който е на модния подиум доказва, че е по-добре да бъдеш себе си, отколкото да си съвършен.

Диана Верас

Диана се гордее с тялото и косата си, не прикрива целулита си и не следва тенденциите. Появява се на кориците на Harper"s Bazaar и Teen Vogue. Има един от най-искрените Инстаграм профили, където демонстрира живота си без фотошоп.

Тиера Кулет

Тиера се превърна в една от най-ключовите участнички в Анти-Агенцията - модна агенция, която специализира в търсенето на момичета с нестандартна красота. Нейната кариера едва започва, но сме сигурни, че има всичко необходимо за да бъде успешен модел.

Скарлет Костело

Веждите на Скарлет са нейната ключова характеристика. В училище ѝ се смеели, но днес сигурно завиждат на кариерата ѝ, когато я видят в Teen Vogue или Cosmopolitan.

Изабела Хендрикс

Моделът размер плюс Изабела обича да променя цвета на косата си често и е сигурна, че в модата не трябва да има никакви правила.

Стела Лусиа

Стела Лусиа

Снимка: Instagram

Младата моделка от Австрия твърди, че модата е нейният начин да изрази себе си. Фотосесии за Tom Ford и Alexander Wang, модни шоута за Gucci, Chanel и Fendi доказват, че Стела е невероятна в работата си.

Джазел Заноти

Бунтарката обича да експериментира с външния си вид и не се страхува да показва характера си. Тази смелост я направи звезда и един от най-ярките модели в днешно време.