"Блясъкът е есенцията на красотата." Казала го е козметичната императрица Ести Лаудер, а тя ги разбира тези неща. И понеже са празници, а и защото блясъкът е символ на радост, точно в дните около Нова година не бива да си го спестяваме! Huawei nova 5T знае това.

Да имаш бляскава визия за празниците не означава непременно да си облечен в лъскави дрехи и да присветваш като коледна играчка. Блясъкът в стила е въпрос преди всичко на точно око за малките неща и допълнителните детайли. Той е в онези невидими вълни, които аксесоарите, гримът, погледът, ароматът и присъствието създават около нас. Ако добре се погрижим за тях, можем да сме абсолютно отличими и запомнящи се на всяко парти.

Ароматът

Започваме от него, защото той маркира присъствието ни дори когато физически не сме на едно и също място. Представи си само как в приглушената светлина на партито, докато другите танцуват под светлините на прожекторите, нечий неустоим и загадъчен аромат те обгръща. Кара те да притвориш очи и да се размечтаеш. Да усетиш онези пеперуди в корема, които винаги предчувстват красивите емоционални приключения. Разбира се, че ще потърсиш този, който го носи! Уханията, които избираш за празничната новогодишна нощ трябва да са смели и различни, с характер и стил. Лимонен дъх в основата за свежест през цялата нощ, плътна, топла орхидея, пачули, табако или ванилия за силно присъствие и парфюмен бранд, който знае как перфектно да композира всичко това.

Нашите предложения: Hermès Eau de Citron Noir Hermès, Tom Ford Velvet Orchid и Tom Ford Metallique

Снимка: Сирма Маркова

Очите

Знаеш ли кое е най-вълнуващото в чифт непознати очи? Моментът, в който те погледнат за първи път. За да изживееш пълнокръвно това удоволствие, не е ли по-добре мъничко да удължиш мига на очакване, преди очите да се срещнат? Можеш да го направиш с един прекрасен аксесоар, който не сме свикнали да ползваме на тъмно - слънчевите очила. Те са част от парти визията, не само защото естествено придават загадъчност на този, който ги носи, но и защото по магичен начин преобразяват всяко лице. Стига, разбира се, да са достатъчно екстравагантни и правилно избрани. Модерно е всичко, което изненадва и дава настроение!

Нашите предложения: Избери очила от колекцията на оптики Grand Optics

Снимка: Сирма Маркова

Погледът

И така, привлече внимание с парфюма си и остана в сферата на загадъчното зад чифт слънчеви очила. Сега вече е време да погледнеш предизвикателството в очите и да разкриеш лицето си в най-пълния му блясък. Парти гримът не означава задължително да си с нарисувано домино около клепачите и да си посветила два часа от живота си на прецизно гримиране. Бляскавата make up визия се дължи най-вече на естествения баланс и качествените продукти, с които да го постигнем. За това не е нужно да разполагаш с гримьорската колекция на един професионалист. Напълно достатъчни са три основни звездни продукта - устойчиви сенки за очи (за предпочитане течни), плътна и удължаваща спирала за мигли и дълготрайно червило с бляскав глос за обем и свежест. Заемат малко място в парти чантичката и винаги са на разположение.

Нашите предложения: спирала за мигли Estee Lauder Sumptuous Rebel, течни сенки за очи Estee Lauder Pure Color Envy ShadowPaint, червило Estee Lauder, течен глос Pure Color Envy Oil-Infused Lip Shine

Снимка: Сирма Маркова

Аксесоарите

Бижутата, които избираш да носиш, никога не са просто украшения. Те са послания. Когато става дума за новогодишно парти, те трябва да излъчват всичко онова, което бихме пожелали на себе си и другите. Повече цвят в иначе монохромното ежедневие, светлина, пречупена и стократно увеличена през фасетите на бляскавите камъни, щастие, позитивни мисли и оригиналност. Сега е времето да носиш по-екстравагантни аксесоари, да пробваш нещо различно и предизвикателно. И не забравяй, че често малкото е повече! Така че просто намери онова бижу, което лепва на празничното ти настроение като копринена ръкавица.

Нашите педложения: ръкавели FREYWILLE, гривна или пръстен FREYWILLE

Снимка: Сирма Маркова

Присъствието

Ако си от хората, за които смартфонът е само удобно устройство, сега е моментът да ти докажем, че той е много повече от това. Първо, защото днес умният телефон е част от обектите, които ни описват и създават цялостната ни визия. И второ, защото е най-верният свидетел и регистратор на всичко, което преживяваме, най-вече по време на празници. Особено, ако е must have като Huawei nova 5T. Той е нашето единствено предложение в тази категория, защото истината е, че няма равен на пазара на интелигентни мобилни устройства. Дори когато просто стои на масата, той го прави красиво и със стил. Корпусът му е с 3D ефект, което го кара да изглежда като бижу, сменящо нюансите в цвета си при всяка промяна на светлината. В същото време със своя "супер найт" режим той е винаги готов да прави перфектни снимки, дори на тъмно. Вградени са му цели пет камери с изкуствен интелект- четири основни със суперчувствителни обективи за портретни или пейзажни кадри, които никога не стават размазани. Сега внимание! Huawei nova 5T има и боке камера. Това означава, че снимките се обработват в реално време, т.е. ти си намираш кадъра и само щракаш. Като резултат получаваш идеални и вече обработени до съвършенство фотоси, които със самочувствие можеш да постнеш в социалните мрежи. Така неповторимото парти и бляскавата визия ще останат завинаги в паметта на твоя Huawei nova 5T. И когато си поискаш, можеш с един клик да се връщаш към тях. Е не е ли яко?!