Ранно ставане, душ, кафе и отново пред гардероба - този интензивен график не позволява да прекарваме прекалено дълго време, чудейки се какво да облечем. 

Истинската дилема настъпва в моментите, когато осъзнаваш, че ще бъдеш на работа от 9 до 17, а в 18 часа вече имаш уговорка за среща, която очакваше отдавна. Усилията да изглеждаш по-женствена от обикновено на 8 март след дежурството, за да си заслужиш комплиментите и цветята, изглеждат напразни, нали?

Но Trendo няма да ти позволи да се сдухваш, защото знае трик, с който да си спестиш време, пари и излишен стрес. 

Да смениш спортното облекло в сака за фитнес с елегантна рокля и обувки не звучи толкова невъзможно! Така ще можеш да носиш нещо удобно в офиса, но в края на деня "хармониката" от спортната чанта със сигурност няма да става за носене. Освен това ще трябва да се преобличаш в тоалетната, което не е най-приятното изживяване. Как пък не!

Да отскочиш в обедната почивка, за да си купиш нещо от близкия магазин? Не е чак толкова невъзможно, но почти сигурно обречено на провал. Подобно пазаруване "набързо" обикновено не дава добри резултати - ризката с кученца, която продавачката ме нави да си купя без да пробвам, отиде за рециклиране, след като неуспешно се опитах да я пробутам на сестра ми, приятелката ми и съседката. 

Онлайн пазаруването е много добър вариант - затова те подсещаме няколко дни по-рано. Вече вървиш в правилната посока - именно Trendo знае един трик, с който да си готова за среща направо от офиса без да се чувстваш некомфортно сред колегите си. А с пролетните намаления може да си го позволиш дори преди заплата!

Да комбинираш basic сако и панталон с нещо зашеметяващо - това със сигурност е най-успешната формула, прилагана от редица стилисти. Самите те казват, че гардероб, пълен с basic модели, е най-практичен и богат - колкото по-минималистичен, толкова по-стилен! Простотата е ключът към истинската елегантност, е казала Коко Шанел!

Един ежедневен тоалет може лесно да се превърне във вечерен с подходящите аксесоари, грим и обувки.

"От зори до здрач" 

Един ежедневен тоалет, може лесно да се превърне във вечерен с подходящите аксесоари, грим и обувки.

Снимка: ТРЕНДО

Пролетните предложения на Trendo вече са налице, затова и комбинираме лесно и бързо нашата достъпна, но ефектна визия "от зори до здрач".

Залагаме на графитено сивото в комбинация с така модерното розово. Слим панталон с издължаващо силуета тренч сако - удобна и практична визия за офиса, допълнена от незаменими кецове с марката Lee Cooper - намалени до неузнаваемост. Тази спортно-елегантна визия позволява "черешката" да са нежни розови обици, а неангажиращ гланц за устни и бонбонено розова дамска чанта придават модерен и завършен вид.

А сега смяна!

Същият елегантен сив костюм може бързо да се превърне в стилен вечерен тоалет, който подчертава талията и краката! Трябва просто да сменим сладката блуза със секси металик потник с тънки презрамки. Лъскава комбинация със забележителни дълги обици, ярко червен клъч и червено червило действат безотказно. За завършек - леки сандали на тънък, не прекалено висок ток и воалла! - вече сме готови за ресторант.

Комбинацията на сако и панталон с висок ток открай време кара мъжете да се наелектризират. А какво по-хубаво от това да си придадеш респектиращ вид на градска, работеща, стилна жена? Ако сте в компанията на истински кавалер, той със сигурност ще забележи изчистения ви стил и ще си каже: Това е Тя - практична, точна и без пайети!