Понякога през май е температурите са летни, гърбовете са голи, а емоциите около абитуриентските балове са горещи. Понякога обаче май показва собствен характер, прохладно е, а за дъждовете си казваме успокоително: "Ще ни върви по вода".

"Най-красивата абитуриентка" за 2016 г. Елина Крушева ви представя тази перфектна модерна визия за тазгодишния непостоянен май месец.

Всяка млада дама обаче иска да изглежда перфектно, без да се налага да облича манто или пончо. Тогава е най-подходящо да заложим на рокля с дълги ръкави. И ако има нещо, което в момента е тренд - то това е плюшът. Все пак обаче абитуриентският бал не е премиера в операта и най-добре да изберете някой нежен цвят. Стилистката на Dir.bg  избра рокля от фино кадифе на Ezzaro с дълбоко V-образно деколте и набор в долната част е наистина страхотно решение за дансинга.

Колие: UNOde50, модел ORION

Авторска фотосесия на Студио КАРЕ и #URBN.dir.bg

Деколтето предразполага към обемно и атрактивно бижу, което би приковало всеки поглед. Това страхотно предложение на испанския бранд Unode50 от колекцията Back From The Stars носи името Orion. То е изработено от различни по дължина "пръчици" и няколко контрастни камъка, впечатляващо е и ще се хареса на всяка млада дама. И тъй като гривната в този момент, дори да присъства, би останала незабелязана, един обемен пръстен Top Secret на същата марка е чудесен акцент. В случая сме заложили на варианта от сребро.

Пръстен: UNOde50, модел Top Secret

Авторска фотосесия на Студио КАРЕ и #URBN.dir.bg

Дори вече да сте преживели околобалните емоции, това бижу приляга чудесно и на всякакви ежедневни визии заради начина, по който може да се съчетае с всичко.

Благодарим на хотел Montecito за гостоприемството по време на снимките.

Модел: Елина Крушева, победителка в конкурса на Dir.bg, Най-красива абитуриентка 2016

Бижута: UNOde50 от магазин SilverCourt

Гардероб: Ezzaro

Фотограф: Студио КАРЕ за #URBN

Стайлинг: Сирма Маркова

Грим: Росина Георгиева

Коса: Димитрина Колева

РМ: Йорданка Вълчева//Нели Делчева