Вчера бе денят, в който прекарах няколко часа извън дома, за да се сдобия с подаръци за най-близките, с които посрещнахме заедно Рождество Христово. Това обаче далеч не бе края на пазаруването на подаръци, тъй като в тези празнични дни предстои да се видя с още много близки и приятели, се насочвам за още един тур към Сердика Център, където са ми подготвили всичко накуп и няма да се налага да обикалям твърде дълго, защото все пак трябва да имам време и за месна коледна трапеза.

Ще започна с най-универсалното - подаръчен комплект Yves Rocher в прекрасна подаръчна кутия и на достъпна цена от 24,90.

В аптека Subra пък са ни подготвили нещо в светлата гама, което също е в чудесна кутия и съдържа няколко компонента, които ще зарадват всяка дама, а именно комплект Nuxe.

Трябва да призная, че дълго време смятах чорапите за един от най-тъпите подаръци. Мнението ми рязко се промени, откакто на мода излязоха всякакви модели цветни чорапи. И докато жените винаги са си позволявали да се експериментират, за мъжете, които обикновено залагат на тъмни цветове, направо си е революционно.

За феновете на легендарните The Beatles от Happy Socks са извадили чудесен комплект с чорапи с бандата, а на кутийката е "Жълтата подводница", която тази година навърши 50 г.

Пак там има и много хубав вариант с празнични мотиви и стилна триъгълна кутия, напомняща елхичка. Подарих подобни наскоро по друг повод и бяха високо оценени.

Снимка: Serdika Center

Ако се притеснявате, че всичко е прекалено цветно и няма да се хареса, и желаете да заложите на класиката, от Calvin Klein са подготвили комплект дамски чорапи в много приятна кутийка, която напомня на крем и със сигурност ще предизвикате изненада с нея.

За да зарадваме истински едно дете в подаръка непременно трябва да присъства играчка. Не може да не сте чували за хитовото филмче, което от няколко години е любимо на децата "Маша и Мечока", а ако не сте, за да илюстрирам, ще ви кажа, че е не по-малко известно от "Ну, погоди!". В Комсед има комплект с любимата палавница на децата, с който, може да зарадвате не само мимичетата, но и момчетата.

В хладните и празнични дни всяка малка дама би искала да изглежда свежо, затова можете да се погрижите с една туника от Carnival Kids за 29 лв.

За момчетата пък има много хубави ботушки Колев & Колев, които могат да се съчетаят с дънки, панталони, а и с грейка, много подходящи за всяко палаво момче.

Тийнейджъртите често са доста суетни и държат на яките дрехи, от Primigi можете да вземете модерно черно яке със контрастен знак със слушалки - едновременно топло и готино.

Време и за още някой мъжки подарък. В Watch Boutique са ни приготвили много красив класически часовник Seiko с кожена каишка. Едва ли има мъж, който не би се впечатлил от такъв подарък.

Следващото ни предложение е гейминг лаптоп HP Pavilion от Technopolis. Не може да не познавате поне от едно от онези пораснали момчета, които са способни да прекарат часове наред, чак до сутринта, вглъбени в любимите си игри. Този лаптоп е перфектен за тях, а и е перфектен да изгледате някой филм, ако не ви се мърда от дивана, за да отидете на кино.

Стигаме и до най-класическият подарък. Подаръчен комплект Chivas Regal с две чаши. Уискито е много универсален подарък и с него не можете да сбъркате - ако човекът, на когото го подарявате, не пие уиски, то със сигурност ще има повод да почерпи с него. така че не се колебайте, има го в Billa за 39,99 лв.

Снимка: Serdika Center

Настоящият текст е част от Коледния календар на #URBN - поредицата на Dir.bg и Сердика Център, в която всеки ден до Бъдни вечер ще ви представяме различни варианти, с които да изненадате вашите близки. Ще се постараем да не пропуснем никой и да дадем работещи и полезни идеи за подаръци, с които да поглезите себе си или семейството.

Най-удобната част от всичко обаче е, че предложените продукти може да намерите в магазините на Сердика и с едно ходене да отметнете няколко задачи. И, да - даже ще се забавлявате. От коледните паради, които от търговския център са подготвили, за да изненадат най-малките, до кътовете за опаковане на подаръците и консиержите, които ще ви упътват или ще носят покупките ви - всичко е готово за едни приказни празници.

Photocredit: Serdika Center