17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо просто не спрете да пишете за ния вампири? Писна ми на чета новини за най големите лицемери на света!!!

Е, и какво? Голямата новина.Кого ще впечатлите с нея. Само оннанистите и пуберетките.

Изглежда, че дрескодът за това лято е бяло, независимо от лансираният цвят жив корал.

И аз не мога да си обясня тая мания по бялото. Не е само това лято...., а при почти всички официални случаи. За кралсокото семейство говоря.

И за 220 хиляди да са, парите са си на семейството й, а не са на данъкоплатците. Като са мириярдери, ще носят каквото си искат.

Разбира се, че ще носят каквото си искат. Само не ми е ясно какво прави дъщеря му, че и мъжа й, че и всичките 4 пълнолетни деца на Тръмп на официално държавно посещение. Не съм чула и видяла това да го прави дори кралското семейство, което ги посрещаше.Говорим за пълнолетни деца и републиканско управление....Пародия. Това си е чиста монархия.Ха-ха.

Чудя се тази Иванка ,която изглежда перфектно как го прави след 3 деца-сурогатни майки ,подходящ хранителен режим или това,плюс съчетание с пластики?!То е ясно ,че с много пари всяка дама ще е Барби!

+ пластики /ама почти на цялото лице + зъбките +цицки / много спорт /има много свободно време / и стилисти , фризьори и професионални гримьори. Това е "тайната " й. Няма друго.

Аз пия кашер словашки Сливовиц 55*. Чувствам се прекрасно....без да съм еврей, както Иванка.

И пак си е същата селска еврейско - чешка пръчка.

Не е същата, я й виж снимки, отпреди пластиките! Колко болка е видяла тази жена, за да се докара до този вид, само тя си знае и какви рискове е поела, щото като гледам - не само нос и цици, ами и челюстта й е "барната".

Прав си - фасадата е подновена - отвътре си е същото редко л.но.

как й се облизваше застарелият плейбой Бил Клинтън на инагурацията на баща й...

Много амбициозна жена! Като помня какво грозновато, дебело момиченце беше и в какво се превърна. Вярно, парите играят тук, пластиките й са успешни и все пак - при толкова пари спокойно можеше да си позволи да не си прави труда!

Я виж Баневица и Арабаджиевица при толкова много пари (наши!) за пластики, какви страшилища са.

толкова левове. Това се 10 пеннсии!

10 едногодишни пенсии.

мацката може да е и с тоалети за 2 200 000 ако иска!

Не са нищо особено тези” тоалети”- синята рокля се едно е взета от Macis

Ми като си текава модтиЗка и разбирачка, що не ушиеш по-хубава и да я продадеш на Иванка? Се сте разбирачи, а вие самите в парцали одите, и в гето живеете, и едва си плащате тока. Оубаче Иванка не харесвате, и роклата й била лоша. Ама тока едва го плащате.

Синята кръв, обаче, не е снима с амереканския плебс!

Еми тресе ги, това са им началниците, ти да не би да обичеш да те снимът с началника ти?

Тези са със славянски гени - едри, руси, стройни (на Иванка майка й е чехкиня) и другите до тях изглеждат като тролове най-малкото. Колкото и да не е суетна една жена ...

Събра се еврейската агитка в двореца

Този цирк няма ли да свършва най-накрая, че почна да ни писва вече :)))

Защо бе, нека да позяпаме. На мен ми е писнало от негрото, и ме втриса че сега пак само нея ше давът. Не щела да седи повеке в къщи, сега си наема бавачки и пиар тийм, та да може да джитка по света, ебаси келевата негро дето сурогатка й износи бебето, ако и бебето не е кукла де, щото досега никой не го е виждал да мърда. Иванка поне има какво да покаже, красота, мода, интелект. Негрото какво има да покаже, мазна негърска вълниста коса и мазна черна кожа, и голеама алчноЗ. На, нагледай се поне на хубави жени, Тръмп добре си живее, между красавици , власт и ноо пари.

Иванка Тръмп е успешна бизнес дама още преди баща и да стане президент и така погледнато има право да се облича добре освен че е висока и красива и всичко и отива.

И си харчи нейни си пари, и си облича нейните си марки ако иска, и има какво да покаже. Не като негрото, бедна и грозна. Негро навлека опоска британската монархия откъм пари, дотук е опукала поне 30 мелиона паунда от данаците на монархията, които не са нейни пари. Базсрамното крадилов негро с фалшивото бебе и либерастките разбираняи в полза на абортите, гействот ои лезбийството, и флуидното джендърство, по-ли те тегли?

Вижте й снимките от преди да фане богатия евреин . Носле, брадичка,нови зъбки, цицки, екстеншъни на главата, стилисти, фризьори , гримьори и всичко е шест !!! Но пак казвам, с мярка ,нищо не е прекалено !!!

Тя има естествена красота както майка си която беше манекенка, освен че е висока и като баща си е амбициозна.

Майка й беше класи над щерката. Щерката се е метнала на татко си, направо кожата му беше одрала - едро, подпухнало такова, дундесто. Вижте я как изглежда сега! Ако за другото са помогнали пластични хирурзи, ала-бала, то фината си фигурка най-малкото поддържа сама, а е жена генетично предразположена да е грамадно женище.

ми 22 хил долара хич не е много, прогресивните холивудски актьори, които плюят по Тръмп, харчат много повече за дрехи...освен това мъжът и е милиардер, има си собствени пари, а английските аристократите живеят на гърба на изстрадалите пакистански работяги....

И за кока и секс с проститутки, за да е пълна картинката. Жалко само ,че не се изнесоха от холивуд както твърдяха, но нали са актьори пак са играли роля, добре платена от дъртата мадам клио

Особено несъразмерна изглежда на снимката с жълтата рокля - крака 44 номер (най-малко) и главичка като топлийка.

така се получава когато се снима с мобилен телефон, виж твоята главичка и тя като карфичка

Тези с мъжа ѝ живи хора ли са или някакви кукли?

Тя е красива като кукла което е истината но и той е симпатичен.Освен това имат мисля поне три деца.

Ванчето ми стои точно като мисирка! Ако ще и за милиони долари да си слага парцали и да си лепи шапчици по чЕлото, се си остава някак недодялана.

Иванкееееее.В Русия хората няма какво да ядът а ти си ми тръгнала с тоалети по хиляди долари.

Какво общо има пр президентската дъщеря с руското население? Или ти минаваш само да тролнеш?

Тя не е рускиня. Баща й има шотландско и немско потекло, а майка й е чехкиня, Ивана Тръмп беше ски шампионка през 70-те. Национална и световна, няколко пъти, а после се заигра и с мода, вече бидейки съпруга на Тръмп и богата жена.

Кралските снахи дори не са посмели да застанат на снимка заедно с нея, защото тя е в пъти по красива.

И на мен това ми мина през ума, защото целото кралско семейство са чукундур до чукундур, а черната проститутка бие сички световни рекорди. Те една красива и богата бела жена. Добре образована и успешна бзинесменка. Дето ни продават негрот ос 5 мелиона откраднати доларес от проституция и бивши съпрузи, а нека да застане до истинската бизнесменка с 600 мелиона доларес спечелени лично от нея, и до вида на източноевреопейска красавица. Тръмп е дал на децата си нещо като 100 мелиона доларес начален капитал, и сега сичките му деца до едно, гонят техния собствен мелиард. А негрото с яхт проститутската кариера и 5 мелиона доларес, я фалеха да била намси кво. Боже боже.