Мелания Тръмп и кралица Летисия се снимаха рамо до рамо по време на визитата на испанския крал Фелипе и съпругата му в Белия дом.

Вижте снимки >>

Всички погледи бяха вперени в прелестните съпруги на краля на Испания и президента на САЩ.

И двете бяха изключително елегантни с колани, които подчертаваха талията.

Летисия бе облечена в розова рокля от американския дизайнер Майкъл Корс, а вталената кройка чудесно подчертаваше стройната ѝ фигура. Талията бе подчертана със сребристо коланче.

Изборът на облекло от американски дизайнер е абсолютно подходящо за случая, но има и второ значение. Миналата година Мелания носеше абсолютно същата рокля като на Летисия, само че в синьо, по време на визитата на панамския президент Хуан Карлос Варела и съпругата му Лорена Кастийо Гарсия де Варела. Точно този тоалет бе сравнен и с моден избор, който направи съпругата на президента Румен Радев - Десислава, по време на визитата на френския президент Еманюел Макрон и съпругата му Брижит в България.

Очевидно е, че Летисия бе заимствала стила си от първата дама на САЩ. Роклята бе аранжирана и с три копчета, които оформяха декоративни джобове от двете страни. Тоалетът бе съчетан с подходящ клъч на Магрит и обувки на венецуелската дизайнерка Каролина Херера, която е смятана за една от любимите дизайнерки и на Летисия, и на Мелания.

В същото време Мелания носеше цветна рокля на "Валентино" в бяло и нюанси на каки с флорални мотиви, а обувките ѝ бяха от популярния испански дизайнер Маноло Бланик.