В първата част от срещата ни с една от най-влиятелните блогърки у нас ви представихме една амбициозна, но малко неуверена, бизнес концентрирана, но артистично разсеяна Елица с две имена и един псевдоним: MademoisEllie – момичето, което обича града, светлините и новите места. Научихме всичко, но искаме още. Още поне една открадната неонова нощ, за да усетим хаоса й. На тази нощна разходка ни придружи новата колекция на Reebok, серията Meet You There, която е насочена към градските хора, които обичат да диктуват ритъма. Може да я намерите в магазини Sport Depot.

- Къде остава нощния живот с толкова много ангажименти – два месеца без пукнат свободен ден?

- Преди си бях нощна птица. Много излизах. Party Animal отвсякъде. С времето това остана малко назад. Опитвам се да си открадна нощи, разбира се. Обичам да разпускам. Харесвам по-нетрадиционни барчета като тези по улица „Шишман“. Клубове, като EXE са ми любимите - заради хаyс музиката. Ходила съм на такива фестивали в Хърватска, мечта ми е да посетя и Tomorrowland.

Гардероб Sport Depot, марка Reebok, колекция Meet You There

Снимки: Studio KARE/#URBN

Преди излизах сряда, петък и събота всяка седмица. С времето излизането вечер остава малко назад. Голям фен съм на хаус музиката, но за жалост средата ми е такава, че имам малко познати, които харесват този стил, защото го припознават с други лоши навици на хората. Не ме разбират как мога цяла вечер да съм в настроение и да пия само вода, но ето че може. Харесват ми Shame партитата, напоследък. От една година не пропускам, защото това е ултимативното място за всеки. Всеки се забавлява, има музика за различните вкусове.

- Какъв за теб е идеалният клуб, в който не се напрягаш?

- Може би такъв с chill зона, понякога е малко пренаселено дори там и музиката е твърде силна за chill зона, но по-добре отколкото съвсем в центъра. Като цветове – по изчистен интериор и задължително с неони. С интересни надписи, които когато ги прочетеш, да ти стане хубаво. - Какво би написала с неонов спрей? - A little party never killed nobody. (бел. ред. - превод от англ. „малко парти няма да те убие“)

Гардероб Sport Depot, марка Reebok, колекция Meet You There

Снимки: Studio KARE/#URBN

- Труден житейски път имаш, но вървиш по него с усмивка. Как бориш депресията?

- Моите депресии боря със... стегнатост и рев. Изревавам си всичко, първо. Казват, че не си силен, когато плачеш. Напротив. Смелите са тези, които не се срамуват от сълзите си! На следващия ден започваш на чисто. В началото се криех, че плача. Свикнала съм да съм силна. Наскоро пак някой ме попита как съм усмихната след всичко. Няма как да обясниш, че когато си вкъщи и се затворят вратите - се сриваш. Ежедневието е такова , че навън се стягаш.

- Остава ли ти време за спорт?

- О, да. Най-обичам тенис на корт, но също тичам в парка - не ти трябва да ходиш до залата да се подготвяш. Паркът е най-приятното място. Намерила съм си и друго мое спортно място - само за групово трениране. Място, където има и кросфит, и още 7-8 вида тренировки. Всичките са кръгови, които наблягат на различни мускулни групи така, че за един час се чувстваш все едно си тренирал цял следобед. Лятото по-слабо успявам да тренирам. Ходя на йога за разтоварване на ума, защото и той трябва да почива. 

Гардероб Sport Depot, марка Reebok, колекция Meet You There

Снимки: Studio KARE/#URBN
 

- Твоето мото?

- Стих на Дамян Дамянов... „Направи си сам стълба и излез“. Няма проблем да си на дъното, стига да имаш сили да изплуваш отново.

- Приятелите?

- Адски много познати, но приятелите ми - на пръстите на едната ръка. За мен е много важно да съм заобиколена от хора, които както мен да са на линия винаги. Не искам приятели само за парти, а приятели за семейство.

- Най-невероятният подарък ?

- По принцип всички около мен ми подаряват преживявания. Смятам, че всеки сам може да си набави предмети. За един предходен рожден ден приятелките ми ме „отвлякоха“ и ме заведоха на любимо място сред природата – само ние. Tук може да добавя и Чарли, който получих след командировка в Букурещ – чакаше ме на заданата седалка в колата.

- Каква порода животно си?

- Със сигурност съм моето куче – кавалерче, защото то е най-доброто същество, което не очаква нищо в замяна. И аз съм такава, но на мен ми е изигравало лоша шега.

Гардероб Sport Depot, марка Reebok, колекция Meet You There

Снимки: Studio KARE/#URBN

 

- Ако пак се срещнем след 10 години?

- Надявам се да е по-рано. Но ако все пак са 10 години - със сигурност ще имам деца, защото вече съм почти готова. Не веднага, но е нещо, което много искам. Не за друго, защото съм родена доста късно – майка ми е била на 38 години и между нас имахме голяма бариера. Искам да имам дечица доста по-рано от нея, с мъжа, който е до мен в момента, може би с още едно куче. Кучета да има! Искам да имам свое заведение или място, на което хората да идват да се чувстват добре, да си правят събития. Не моден бутик, със сигурност. И да мога да работя отвсякъде е моята мечта. Когато ме видиш след 10 години ще ме познаеш - бих била облечена в червен костюм – моят любим цвят, всичко ми е червено, макар днес да не съм с този цвят. Червеното ми е преобладаващо в живота. Панталон или рокля, не обичам поли. С кецове, разбира се. Бели кецове. Дълга коса и шапка. Шапката не слиза от моята глава. за да може да ми падне шапката (смее се). Ще бъда малко по-сериозна, и дано съм по-креативна. Блогът е моето бягство към моите по-креативни желания, място, което ми позволява да бъда по-различно мое аз. Работата ме връща към онзи корпоративен ритъм, който нося в себе си явно и не мога да избягам от него. Мотивира ме тази среда – опитах, не мога без нея. Живот на макс, до червено, разбира се. Дори след 10 години.

 

Гардероб Sport Depot, марка Reebok, колекция Meet You There

Снимки: Studio KARE/#URBN

Гардероб: Sport Depot, марка Reebok, колекция Meet You There

Интервюто взе: Криси Димитрова

Фотограф: Студио КАРЕ за #URBN.dir.bg

Грим: Росина Георгиева

Стайлинг: MademoisEllie

 

Благодарим на клуб EXE за гостоприемството по време на снимките.