Участничката в конкурса на Dir.bg "Най-красива абитуриентка" Ивета Димитрова бе гост в предаването "Часът на Милен Цветков", което се излъчи вчера вечерта.

Ивета е на 18 години и тази година завърши Езикова гимназия "Акад. Л. Стоянов" в Благоевград. Водещият Милен Цветков я представи като участничката с най-много лайкове в конкурса на Dir.bg. Припомняме обаче, че все още нищо не е решено!

Тази година конкурсът се радва на огромен интерес с рекорден брой участнички, а гласуването ще приключи чак утре - 15 юни, в полунощ и всяка от дамите има шанс да се нареди в потребителския топ 10, който се определя от събраните лайкове в Конкурс за Най-красива абитуриентка. Останалите 10 финалистки в конкурса ще бъдат определени от Редакционния съвет на Dir.bg. Победителката ще бъде обявена на 19 юни! Тя ще бъде избрана от звездното жури в състав: Ивайло Захариев, Дария Симеонова, Калоян Минев и "Най-красива абитуриентка" 2017 Мила Слепцова.

Благодарим на Милен Цветков и редакторския му екип, че са забелязали конкурса на Dir.bg! Очаквайте скоро победителката в оспорваната надпревара.

Всяко момиче, което тази година завършва училище и празнува бала си, има все още голям шанс да се окичи с титлата "Най-красива абитуриентка". Вижте как да се включите >>