Броени дни остават до старта на най-големия кастинг за модели, правен някога в България! Той ще се състои на 30 и 31 март в Sofia Ring Mall и е съвместна продукция на търговския център и модната топ агенция "Ивет фешън".

Първото по рода си открито търсене на красиви момичета и момчета, или така наречения "скаутинг", има за цел да открие бъдещи топмодели на България. Професионално жури ще избере нови лица, които ще имат невероятната възможност да подпишат договор с едни от най-големите модни агенции в света!

До вълнуващото събитие на една от най-престижните и професионални модни агенции в страната -"Ивет фешън", остават по-малко от 2 седмици. Кастингът ще се проведе на 30 и 31 март от 12 до 17 часа в Sofia Ring Mall, и ще предостави уникалната възможност на всеки желаещ да сбъдне мечтата си да бъде по кориците на списанията и на "котешката пътечка". Добре дошли на него са както красиви момичета, така и готини момчета на възраст между 15 и 22 години. Важно изискване за участниците е да имат необходимия за професионален модел ръст от минималните 170 см за момичета и 184 см за момчета.

В журито, което ще избере новите топмодели на България, ще присъства както екранната и фешън звезда Луиза Григорова-Макариев, така и самата основателка и собственичка на агенцията Ивет Григорова, а също и едни от най-големите професионалисти в моделския бранш.

"Ивет Фешън" е институция в българския моден бизнес и предпочитан партньор на най-големите модни компании в света като "Elite", "Ford", "Women", " Next", IMG, "Why Not", "Major", "Fashion" и много други. Именно от кастинги на агенцията са изгрели звездите на топмодели като Ваня Билева, Нора Шопова, Кристина Милева и Ваня Пенева.

Една мечта очаква да бъде реализирана, може да бъде твоята!

Повече подробности за модния ивент ще намерите скоро в официалния сайт на Sofia Ring Mall, както и на Фейсбук страницата на търговския център.