Времето през есента е трудно предвидимо и това затруднява избора на яке, което да отговори на всичките ни нужди през този сезон. Някои дни са топли, други студени или дъждовни. Имате нужда от яке, което ще можете да носите при всички тези метеорологични условия. Вижте няколко модела, които ще бъдат модерни тази есен и ще свършат чудесна работа:

Дънково яке

Дънковото яке е универсално и е чудесен вариант за преходно време - нито прекалено топло, нито прекалено студено. Може да го обличате в онези дни, в които се чудите трябва ли да носите яке или не.

Кожено яке

Тази класика дава самочувствие на всеки мъж и е задължителна част от мъжкия гардероб. Няма друго яке, което да накара един мъж да изглежда по-мъжествено от коженото яке. Има различни стилове кожени якета, от които да избирате - от състезателни до кожени бомбери и якета за велосипедисти.

Бомбър яке

Якето бомбър със своята изрязана дължина, еластична талия и ръкави с маншети подчертава мъжкия торс и създава груб мъжествен силует. То е подходящо при различни метеорологични условия. Въпреки, че не е водоустойчиво, предлага добра защита при дъжд и вятър, без да добавя твърде много обем към фигурата.

Полево яке

Полевото яке е отличен вариант за мъже, които търсят по-небрежен и груб външен вид. Това е идеалното яке за човек, който е на открито. Характерни за него са два предни джоба, един - два джоба на гърдите и качулка с цип, която може да се сваля.

Палто

Мъжкото палто е много функционално и подходящо за работа. Разликата между него и полевото яке е, че то е без качулка, но също може да ви предпази от студените есенни ветрове. То стои по-официално и е по-подходящо да се носи на ризи от полевото яке.

Тренчкот

Това е най-универсалното мъжко яке. Може да се носи буквално с всичко и за всеки повод. От най-небрежната тениска и дънки, до най-официалния костюм, който имате. Това е една от малкото връхни дрехи, които са подходящи за носене със сако или блейзър. Тренчокът не осигурява толкова голяма защита срещу студа, но лекотата му го прави страхотна есенна дреха, която предлага добра защита срещу вятър и дъжд.

Стилно мъжко палто

Този тип палто е вечно. Обикновено е от вълна или вълнени примеси. Дизайнът му подчертава красиво мъжката фигура и е подходящо за по-хладните есенни дни. Можете да го носите както с ежедневни дрехи, така и с по-официални тоалети, включително костюми с вратовръзка.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 99.99 лв.