Усещате го във въздуха? Лятото е точно зад ъгъла. Дните стават все по-топли, навън остава светло по-дълго. И макар че определено нямаме търпение лятото най-накрая да дойде (мечтаем за него цяла зима), чувстваме, че трябва да направим някои предлетни приготовления. Особено като се има предвид, че последните няколко месеца прекарахме в изолация, то трябва да се подготвим не само за лятото, но и за това, че отново ще бъдем навън.

Знам, че на доста хора стилът им "пострада", защото когато нямахме къде да отидем и с кого да се видим, защо да се стараем за външния си вид? Сега обаче, когато ограниченията отпаднаха, ще ни трябват нови дрехи и най-вече аксесоари за летните месеци, за да може визията ни да бъде напълно завършена.

С оглед на това решихме, че е съвсем подходящо да споделим какво сме забелязали и какво ще добавим ние в гардероба си. Надявам се, че и вие ще ги харесате толкова, колкото ние самите.

Дамска плажна чанта market.dir.bg

Накъде изобщо тръгваме без плажна чанта. Особено, ако отиваме на плаж с деца, това ще бъде неизменна част от нас. Изработена от: 60% юта и 40% хартиен канап, подплата - 100% полиестер, дръжки - 100% полиуретан. За по-голямо удобство затварянето е с цип.

Дамска лятна шапка Hello Summer market.dir.bg

За да се предпазим от силните слънчеви лъчи, няма как да минем без лятна шапка с периферия. Изработена е от 1% целулозни влакна. Дълбочината й е 10,5 см., а широчината 7,5 см. С розово-черна лента с панделка шапката придобива напълно завършен вид.

Дамски слънчеви очила market.dir.bg

Слънчевите очила са едни от най-достъпните летни аксесоари и лесен начин да промените визията си. Често си купувамe нов чифт за всяко пътуване, тъй като ни омръзва да виждамe едни и същи рамки на всички снимки, a и не можем да отречем, че не всякакви форми очила подхождат на всички наши тоалети, в това число и облеклото ни за плажа. Ето защо ние ви предлагаме дамски очила със златиста рамка.

Дамски бански от две части market.dir.bg

Ако искате да бъдете истинска изкусителка на плажа, то този бански е точно за вас, а с него няма да останете незабелязана. Моделът чудесно би подчертал най-хубавите извивки на вашето тяло, а цветът е подходящ за почти всяка една от нас, нали?

Цял бански market.dir.bg

За представителките от нежния пол, които се чувстват по-комфортно в цял бански, сме ви приготвили модел с подплатени чашки, гол гръб и цвят, с който да се отличавате от всички останали. Целият бански е чудесен избор, ако цял ден ще подтичвате на плажа след своите малчугани, които сякаш никога не искат да излязат от водата.

Плажни джапанки  market.dir.bg

Една плажна визия не е завършена, ако не сме подбрали точните джапанки. Вътрешната и външната им част е от 100% гума, като предимството им е, че могат да се използват и в ежедневието, а не само за плаж. Има ги налични както в бяло, така и в червено.

Мъжки бански market.dir.bg

Разбира се, сме подготвили по нещичко и за мъжете. Мъжни бански с цветен принт, два странички джоба, а за по-голям комфорт има и регулиращи връзки. Предимството е, че е от бързосъхнеща материя.

Мъжки бански с милитъри принт от market.dir.bg

Предлагаме и друг модел бански, който скоро време няма да излезе от мода и може би още дълго време ще бъде тенденция. Той е с бандаж и има еластична талия, така че независимо дали имате тренирано тяло или не, то определено ние ще можем да покрием всеки един размер, който си поръчате. 

Плажна кърпа Касета oт market.dir.bg

Какво е плаж без плажна кърпа. За вас подбрахме такава с мек микрофибър отпред и със свеж и ярък принт. А отзад бял пухкав памук. С размери 70 х 140 см тя става незаменим аксесоар за лятото.

Не забравяйте, че голямото разнообразие от артикули можете да намерите в сайта на Market.dir.bg, които при регистрация и първа покупка над 50лв., ви подаряват 15лв.