След като на откриването на фестивала в Кан България бе представена от най-титулуваната българска дизайнерка София Борисова, сега актриса избра рокля на Невена Николова.

Снимки от откриването >>

Мили Макинтош се появи на рекламно събитие по време на фестивала с тоалет на Невена, която е работила с Никол Шерцингер, Ел Макфенсър, Десислава Радева.

Роклята, която избра Макинтош, е обсипана с пайети, дълга е до земята и е с едно рамо, пишат от "24 часа". Актрисата умело е съчетала бляскавия си тоалет с дълги обеци и прическа, която да открива голото й рамо. Тоалетът на българската дизайнерка определено е допринесъл за перфектната визия на Макинтош, която британските издания определиха като "зашеметяваща".

На откриването на фестивала известната италианска актриса и продуцент Тициана Рока за пореден път избра рокля на София Борисова. След като бе определена през 2017 година като една от най-стилните звезди на наградите БАФТА в Лондон, облечена в рокля висша мода на Борисова, и бе ослепителна на миналогодишното издание на фестивала в Кан, тази година Тициана Рока отново се довери за визията си на родната ни дизанйнерка.

Снимка: Instagram